Libnet.ro
UNICEF

23:00

Viorica Dancila: Pentru Iohannis catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Pentru Iohannis catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca Guvernul nu este unul esuat, asa cum a fost catalogat de presedintele Klaus Iohannis, ci unul eficient, asa cum o arata cifrele economice. Nu suntem. continuă pe Antena3

Dancila: Pentru Iohannis catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii VIDEO

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca Guvernul pe care il conduce nu este unul esuat asa cum a spus presedintele Klaus Iohannis, precizand ca seful statului se joaca cu cuvintele si ca este foarte usor sa jignesti.

Catalin Ivan, atac dur dupa gafa premierului Dancila: Pentru ea exista prezumtia de impostura si incompetenta

Fostul europarlamentar PSD Catalin Ivan o criticadur pe Viorica Dancila pentru cea mai recenta greseala de exprimare. Ivan sustine ca multi membri PSD rad pe la colturi de candidatura Vioricai.

KLAUS IOHANNIS: Pe scurt - PSD pentru Romania a fost si este o catastrofa

ACTUALIZARE - Viorica Dancila: Daca pentru domnul presedinte catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii, sa investesti in comunitatile locale, . ) sa iei masuri pentru crestere economica, . ) sa ai a doua cea mai mare crestere economica din Europa este o catastrofa, cred ca la dansul aprecierile sunt inversate.

Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis: Dansul critica guvernarea in timp ce alti presedinti de stat lauda guvernarea din Romania si lauda progresele pe care le-a facut Romania

Premierul Viorica Dancila a replicat, sambata, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a numit guvernul sau drept unul esuat si o catastrofa pentru Romania. Candidatul PSD in alegerile prezidentiale a numit.

VIORICA DANCILA: Iohannis reinterpreteaza dupa bunul plac o decizie a CCR care este obligatorie

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, obisnuit sa incalce Constitutia, presedintele Klaus Iohannis a trecut la urmatorul nivel: reinterpreteaza dupa bunul plac, in cheie electorala, o decizie a CCR care este obligatorie pentru toata lumea.

Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia CCR

Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia Curtii Constitutionale. Premierul spune ca presedintele este obisnuit sa incalce Legea Fundamentala si ar face oric.

Viorica Dancila: Un gest de onoare ar fi ca presedintele Iohannis sa isi dea demisia

Premierul Viorica Dancila i-a sugerat presedintelui Klaus Iohannis sa demisioneze in semn de onoare, dupa decizia CCR, prin care se constata ca a generat un conflict juridic de natura constitutionala prin.

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala (LIVE TEXT si VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat la Sinteza Zilei ca nu evita Parlamentul si asteapta momentul potrivit constitutional pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa privim acest conflict asa cum.

VIORICA DANCILA: Nu mergem in Parlament cand spune presedintele

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata, ca social-democratii vor merge in Parlament pentru a cere vot de incredere astfel incat sa obtina o remaniere a Guvernului, dar nu cand spune presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )