Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIORICA DANCILA: Presedintele Iohannis nu are nicio limita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Presedintele Iohannis nu are nicio limita

ACTUALIZARE - Guvernul va adopta in sedinta de astazi o hotarare prin care pensionarii vor beneficia, in acest an, de aproximativ 60. 000 de bilete de tratament ----- Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, dupa ce presedintele a promulgat doar bugetul asigurarilor sociale, ca a constatat ca presedintele Klaus Iohannis nu are nicio limita si ca a avut senzatia ca ne intoarcem in timp, in 2013, cand un alt presedinte promulga doar bugetul asigurarilor sociale, folosindu-se de aceleasi minciuni. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Iohannis face un joc electoral. Declaratiile presedintelui sunt iresponsabile

Viorica Dancila a lansat un nou atac la adresa presedintelui Iohannis. Am constatat ieri ca presedintele Iohannis nu are nicio limita. dezinformeaza romanii, avand explicatii ridicole pt ce nu a promulgat pr de.

Replica lui Dancila pentru Iohannis: Presedintele dezinformeaza in privinta bugetului si face un joc electoral. Exista bani pentru pensii

Premierul Viorica Dancila l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca face un joc electoral in ceea ce priveste bugetul, precizand ca acesta a dezinformat si ca guvernul are bani pentru pensii.

Dancila: Iohannis inventeaza explicatii ridicole, nu cunoaste lucruri elementare, se joaca cu sentimentele oamenilor si dezinformeaza (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a citit de pe foaie o serie de acuzatii aduse lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a respins Legea bugetului de stat pe 2019 si a criticat in repetate randul modul in care PSD-ALDE.

Viorica Dancila, apel DE URGENTA catre parlamentari: Nu putem permite sa lasam fara fonduri comunitatile locale (VIDEO)

Viorica Dancila face apel la alesi sa analizeze de urgenta proiectul pe buget pentru anul 2019, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a retrimis in Parlament. Nu putem permite sa lasam fara fonduri.

Viorica Dancila, intrevedere cu ambasadorul american Hans Klemm

Viorica Dancila si Hans Klemm au avut o intrevederePremierul Viorica Dancila l-a primit, luni, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, informeaza Guvernul.

Viorica Dancila, intr-o fotografie publicata de Guvernul Germaniei. Cum apare

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, apare intr-o fotografie publicata pe reteaua de socializare Facebook de Guvernul Germaniei. Autoritatile de la Berlin au vrut sa atraga atentia asupra femeilor care conduc in toata lumea Cabinete de ministri. in total, sunt doar 12 sefe ale guvernelor din toata lumea iar reprezentantii guvernului german apreciaza ca, de 8 Martie, [] .

Viorica Dancila l-a readus pe Victor Negrescu in Guvern, in calitate de consilier onorific

Victor Negrescu, fost ministru delegat pentru afaceri europene, a fost numit marti in functia de consilier onorific al premierului Viorica Dancila. Victor Negrescu si-a dat demisia din functia de ministru pentru afaceri europene in luna noiembrie, cu mai putin de doua luni de preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Viorica Dancila, intrevedere cu ambasadorul SUA la Bucuresti

Premierul Viorica Dancila l-a primit, astazi, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, informeaza Guvernul.

Ce au discutat Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la Palatul Victoria (FOTO, VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au cazut de acord, luni, ca este necesara o imbunatatire a cooperarii intre Executivul Romaniei si Comisia.

Ce a discutat Viorica Dancila cu ambasadorul Hans Klemm: Totul a iesit la iveala. Postarea de pe site-ul Guvernului(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hand Klemm. Potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, cei doi au discutat, printre altele, despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )