Libnet.ro
UNICEF

08:00

Viorica Dancila (PSD): Voi lupta pentru aderarea la spatiul Schengen si la Zona Euro, intrarea in programul Visa Waiver si intarirea Parteneriatului Strategic cu SUA

B1 B1,
Viorica Dancila (PSD): Voi lupta pentru aderarea la spatiul Schengen si la Zona Euro, intrarea in programul Visa Waiver si intarirea Parteneriatului Strategic cu SUA

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, a afirmat, joi seara, intr-o conferinta de presa electorala, ca obiectivele pe care si le propune sunt aderarea la spatiul. continuă pe B1

Viorica Dancila: Luni voi fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a afirmat, marti seara, ca luni va fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului,a spus Viorica.

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD, motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o.

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD va depune o motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o.

DNA neaga zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata pentru audieri

Directia Nationala Anticoruptie a negat joi zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata la DNA in data de 22 noiembrie. Acest zvon a venit in contextul in care Viorica Dancila a profitat de o declaratie a europarlamentarul PNL Rares Bogdan - care a scris pe Facebook ca fostul premier ar trebui sa se pregateasca de dezbatere cu procurorii - pentru a acuza ca adversarii lui Klaus Iohannis la prezidentiale s-au ales cu dosare penale, cum a fost cazul lui Victor Ponta sau al lui Dan Barna.

Gabriela Firea, despre dezbateri: Viorica Dancila merita nota 10. La Iohannis a fost o intalnire pregatita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Viorica Dancila merita nota 10 pentru dezbaterea avutacu jurnalistii. Viorica Dancila merita nota 10 pentru transparenta,deschidere.

Viorica Dancila: DNA a spus doar ca nu voi fi chemata MAINE! Asta nu inseamna ca nu voi fi chemata deloc!

Viorica Dancila a lamurit, joi, in conferinta de presa, chestiunea chemarii sale la DNA, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a dat un comunicat in care e precizat ca sefa PSD nu este invitata.

Ce studii are Viorica Dancila si in ce specializari are competenta. Cum a ajuns in PSD

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se lupta pentru Palatul Cotroceni, iar specializarile si competentele celor doi candidati la alegerile prezidentiale au fost subiect de discutie pentru alegatori in ultima perioada. Multi au vrut sa afle ce studii are Viorica Dancila si cum a reusit sa intre in PSD. Ce studii are Viorica Dancila si in .

Viorica Dancila, despre primele masuri pe care le va lua daca va ajunge la Cotroceni: Voi avea curajul sa duc la capat ce l-a speriat pe Iohannis in 2015

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, recunoaste care vor fi primele masuri pe mediu, daca va ajunge la Cotroceni. Fostul premier spune ca padurile sunt prima a prioritate si se va.

Viorica Dancila, atac la Klaus Iohannis: Eu nu am aroganta de a crede ca voi fi un Presedinte ideal

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, lanseaza un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune ca nu a facut nimic in cei cinci ani de mandat. Am avut.

Viorica Dancila isi prezinta astazi de la ora 18.00 profilul de presedinte. Discutiile cu oamenii mi-au aratat ce isi doresc romanii

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a anuntat ca joi de la ora 18. 00 urmeaza sa isi prezinte in Palatul Parlamentului profilul si viziunea sa de presedinte. Voi prezenta angajamentele pe care vreau sa mi le iau in fata poporului roman si obiectivele strategice pe care mi le propun in calitate de presedinte al Romaniei, a adaugat Dancila pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )