Libnet.ro
UNICEF

06:45

Viorica Dancila a sosit la CEx alaturi de Carmen Dan si Rovana Plumb: Pe cine va sustine premierul in lupta interna

B1 B1,
Viorica Dancila a sosit la CEx alaturi de Carmen Dan si Rovana Plumb: Pe cine va sustine premierul in lupta interna

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa spuna pe cine va sustine in Comitetul Executiv al PSD de vineri in care se cere demisia lui Liviu Dragnea. Cu toate acestea, Dancila a sosit alaturi de Carmen Dan si. continuă pe B1

Ion Cristoiu, scenariu-soc: Viorica Dancila e si ea in complot

Ion Cristoiu a vorbit despre scenariul in care Viorica Dancila nu va demisiona indiferent de ce se va intampla cu Liviu Dragnea la CEx. Cristoiu crede ca Viorica Dancila e implicata in puci. Deocamdata.

Viorica Dancila, inainte de CExN: Voi da mesajul meu

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca isi va prezenta mesajul in cadrul reuniunii. Voi da mesajul meu in CEx. Asa cum am.

Opozitia reactioneaza dupa ce sefii Jandarmeriei au fost pusi sub acuzare in dosarul violentelor din 10 august: Carmen Dan trebuie sa demisioneze

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, dupa ce, vineri, Parchetul General a pus sub urmarire penala seful si adjunctul Jandarmeriei Romana, coordonatorul actiunii.

Viorica Dancila, la mormantul lui Arsenie Boca! Premierul credincios al Romaniei are biblioteca ticsita de carti de rugaciune (FOTO)

In timpul mandatului de europarlamentar, Viorica Dancila isi petrecea timpul liber in locuri mai putin obisnuite printre oficialii romani. Dancila putea fi vazuta deseori la manastirile din Bucovina.

Victor Ponta, acuzatii grave la adresa ministrului de Interne: Carmen Dan are lucruri de grave de ascuns

Deputatul Victor Ponta, lider al Pro Romania, sustine ca ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, are lucruri grave de ascuns despre evenimentele din 10 august, el afirmand, marti, ca la audierea in Comisia.

Cum a sfidat Carmen Dan alesii Opozitiei din Parlament

Invitata sa fie audiata in Parlament pe tema violentelor din 10 august, de la protestul diasporei, ministrul de Interne, Carmen Dan, a evitat sa raspunda intrebarilor puse, invocand faptul ca evenimentele de atunci sunt cercetate de Parchetul General.

Carmen Dan, audiata in legatura cu violentele de la mitingul din 10 august: Nu sunt cea care stabileste vinovatii

Ministrul de Interne Carmen Dan si comandantul Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane Catalin Paraschiv vor fi audiati marti in Comisia pentru drepturile omului din Parlament, in legatura cu violentele de la.

Carmen Dan, audiata dupa violentele de la protestul din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, Catalin Paraschiv, au fost audiati in Comisia pentru Drepturile Omului din Parlament. Cei doi au dat explicatii in legatura cu.

Carmen Dan, audiata in Parlament privind violentele de la mitingul diasporei din 10 august (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat marti in Parlament unde urmeaza sa fie audiata in comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor privind evenimentele violente de la mitingul diaspoeri din.

Carmen Dan, Victor Ciorbea si omul in alb refuza sa raspunda la intrebarile deputatilor invocand dosarul penal: Cel care a dat bastoanele nu e omul meu

Ministrul de Interne Carmen Dan si comandantul Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane Catalin Paraschiv vor fi audiati marti in Comisia pentru drepturile omului din Parlament, in legatura cu violentele de la mitingul din 10 august din Piata Victoriei. La discutiile din Comisie au fost chemati si Avocatul Poporului Victor Ciorbea, precum si directorul Institutului Roman pentru Drepturile Omului, Adrian Bulgaru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )