Libnet.ro
UNICEF

20:32

Viorica Dancila ii spulbera sperantele lui Klaus Iohannis: Cei care l-au votat in turul I, s-ar putea sa...

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila ii spulbera sperantele lui Klaus Iohannis: Cei care l-au votat in turul I, s-ar putea sa...

Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi seara ca presedintele Klaus Iohannis nu a luptat deloc pentru romani. Este o competitie intre un candidat dictator si unul care este pentru romani. Eu. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, despre dezbateri: Viorica Dancila merita nota 10. La Iohannis a fost o intalnire pregatita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Viorica Dancila merita nota 10 pentru dezbaterea avutacu jurnalistii. Viorica Dancila merita nota 10 pentru transparenta,deschidere.

Viorica Dancila il critica pe Klaus Iohannis, printr-un discurs citit: ii sfideaza pe romani si vrea dezbateri doar cu cei agreati S-a intors din SUA cu o sapca si trei poze (VIDEO)

Viorica Dancila, reprezentantul PSD in finala prezidentialelor din 24 noiembrie, a venit, marti, la Palatul Parlamentului, unde a citit un discurs prin care i-a adus mai multe reprosuri presedintelui Klaus.

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: Ce va face daca Viorica Dancila vine la dezbaterea lui Klaus Iohannis?

Prim - vicepresedintele si europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, a anuntat ce va face daca Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, va decide sa mearga neinvitata la dezbaterea lui Klaus.

Mihai Fifor compara cele doua dezbateri: Una reala cu Viorica Dancila si o mascarada, cu Iohannis

Mihai Fifor,secretar general al PSD, pune in oglinda cele doua dezbateri de marti seara, afirmand ca discutia Vioricai Dancila cu presa a fost una reala, in timp ce dezbaterealui Klaus.

Ce ar face Mircea Badea la dezbatere, daca ar fi Viorica Dancila: Mi-as lua un camion cu boxe, as merge acolo si as striga: Sunt Vasilica!...

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, ce trebuie sa faca Viorica Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis pentru a castiga alegerile prezidentiale. Eu nu cred ca doamna Dancila nu are.

Viorica Dancila, atac furibund la adresa lui Iohannis: S-a intors din SUA cu o sapca si trei poze

Viorica Dancila il ataca in termeni duri pe Klaus Iohannis, in dezbatearea organizata chiar cu o ora inainte de cea a contracandidatului sau si face referire la sapca primita de Presedinte la intalnirea cu.

Merge sau nu Viorica Dancila, marti, la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Turcescu: S-ar pune intr-o situatie destul de penibila Ce spune deputatul PMP despre absenta confruntarilor electorale (VIDEO)

Deputatul PMP Robert Turcescu nu crede ca Viorica Dancila se va prezenta, marti, la BCU, unde presedintele Klaus Iohannis organizeaza un eveniment, in care va intra in dialog cu jurnalisti, politologi si.

Ce isi reproseaza Klaus Iohannis in cei cinci ani petrecuti la Palatul Cotroceni: De la PSD mi se spune ca am fost spectator si inactiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca, in cazul in care va obtine un al doilea mandat, isi doreste sa comunice mai mult, raspunzand astfel unui jurnalist care l-a intrebat ce reprosuri isi.

Viorica Dancila, atac la Klaus Iohannis: Eu nu am aroganta de a crede ca voi fi un Presedinte ideal

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, lanseaza un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune ca nu a facut nimic in cei cinci ani de mandat. Am avut.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )