Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila sustine implementarea programului PNDL: Fiecare localitate are dreptul la dezvoltare

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila sustine implementarea programului PNDL: Fiecare localitate are dreptul la dezvoltare

Guvernul sprijina implementarea Programului National de Dezvoltare Locala PNDL), pentru ca fiecare localitate sau judet are dreptul la dezvoltare, fara culoare politica, a declarat premierul Viorica Dancila,. continuă pe Antena3

Viorica Dancila sustine implemntarea programului PNDL: Fiecare localitate are dreptul la dezvoltare

Guvernul sprijina implementarea Programului National de Dezvoltare Locala PNDL), pentru ca fiecare localitate sau judet are dreptul la dezvoltare, fara culoare politica, a declarat premierul Viorica Dancila,.

Viorica Dancila sustine ca Luminita Odobescu a votat impotriva lui Kovesi: Imaginea Romaniei ar avea de suferit

Intrebata de Europa Libera cum a votat Luminita Odobescu in Consiliul UE, Viorica Dancila a raspuns: Asa cum am spus, impotriva. Surse diplomatice sustin pentru Adevarul ca Odobescu nu a primit mandat scris din partea MAE, asa cum cere procedura, prin urmare a votat in favoarea Codrutei Kovesi. A contat si telefonul pe care Odobescu l-a primit de la presedintele Klaus Iohannis in aceasta dimineata.

Viorica Dancila: CCR nu ne obliga sa mergem in Parlament, dar mergem oricum. Nominalizarile pentru portofoliile ALDE raman aceleasi Guvernul Romaniei nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila sustine ca decizia luata de CCR miercuri nu obliga Guvernul sa se prezinte in Parlament, dar a precizat ca va merge oricum in fata legiuitorilor, in termenul prevazut de legea.

Viorica Dancila, miscare decisiva. Premierul si-a depus candidatura la prezidentiale: Avantajul meu este ca iubesc oamenii

Update:Premierul a sustinut o declaratie de presa dupa ce si-a depus candidatura la prezidentiale. Viorica Dancila sustine ca a primit semnaturi de la 1. 000 de cetateni. Vreau sa le.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Fiecare cetatean vede faptul ca presedintele Romaniei a blocat Guvernul (LIVE TEXT si VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat la Sinteza Zilei ca nu evita Parlamentul si asteapta momentul potrivit constitutional pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa privim acest conflict asa cum.

VIORICA DANCILA: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat vineri ca o sustine in continuare pe Rovana Plumb pentru ocuparea functiei de comisar european si a infirmat informatiile potrivit carora isi pregateste pentru sine ocuparea unui astfel de portofoliu in cadrul Comisiei Europene, subliniind ca este candidat la alegerile prezidentiale din tara noasra.

Viorica Dancila: Nu sustinem un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european

Guvernul nu sustine un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dancila. Am spus si repet acest lucru. Nu sustin, nu sustinem un.

Dancila sustine ca investitiile straine au atins cel mai mare nivel din ultimii 10 ani

Premierul Viorica Dancila a sustinut, joi, ca in primele sapte luni ale anului curent investitiile straine directe au inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, avand o crestere cu 22. 3% fata de anul 2018.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern. Vestimentatia premierului a atras toate privirile

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern de marti? Vestimentatia premierului a atras toate privirile. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern Marti, 17 septembrie, a fost sedinta de Guvern. Pe langa discurs, Viorica Dancila a fost nevoita sa isi pregateasca si tinuta. De .

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a sustinut-o pe Laura Codruta Kovesi. Daca se adeveresc acuzatiile, Romania va avea de suferit!

Viorica Dancila a explicat de ce a ales sa nu o sustina pe Laura Codruta Kovesi la numirea in functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul Romaniei a precizat ca imaginea tarii va avea de suferit in cazul in care se adeveresc acuzatiile din dosarul deschis pe numele fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )