Libnet.ro
UNICEF

18:45

Aproape jumatate din datoria de 15 milioane de euro a PSD este catre firma unui fost consilier al Vioricai Dancila la Guvern. Cine este el

B1 B1,
Aproape jumatate din datoria de 15 milioane de euro a PSD este catre firma unui fost consilier al Vioricai Dancila la Guvern. Cine este el

O suma de 5,9 milioane de euro din totalul de 15 milioane cat se banuieste ca ar fiintreaga datorie a PSD) este datorata unei firme detinuta de fostul consilier alVioricai Dancila la. continuă pe B1

PSD ar avea datorii de 15 milioane de euro. Explicatiile lui Marcel Ciolacu, la finalul CEx (VIDEO)

PSD a acumulat datorii de aproximativ 15 milioane de euro, iar in sedinta Comitetului Executiv al partidului de miercuri s-a discutat sa fie facut un audit financiar, informeaza G4Media, care citeaza mai multe.

PSD are datorii uriase, de aproximativ 15 milioane de euro. Fifor spune altceva

PSD a acumulat datorii de aproximativ 15 milioane de euro, iar in sedinta Comitetului Executiv al pa.

Olanda vrea sa stranga cel putin 900 milioane euro la prima licitatie pentru frecvente 5G

Olanda si-a propus sa stranga cel putin 900 milioane euro la prima licitatie pentru acordarea drepturilor de utilizare a frecventelor 5G, autoritatile olandeze adaugand ca unii furnizori de echipamente ar putea sa fie exclusi de la viitoarele licitatii daca prezinta un risc pentru securitate, transmite Reuters.

Stirile Pro TV: S-au taiat paduri de 2,5 miliarde euro in Romania. Mai mult de jumatate din bani, facuti din ilegalitati

S-au taiat si prelucrat paduri de doua miliarde si jumatate de euro. insa din pacate, pentru noi ceilalti, mai mult de jumatate din bani sunt facuti din ilegalitati.

O INVESTITIE DE 50 MILIOANE EURO ROCKWOOL a deschis prima sa fabrica din tara noastra

Grupul ROCKWOOL, care activea-za in productia de vata minerala bazaltica, a deschis prima sa fabrica din tara noastra - o investitie in valoare de 50 milioane euro. Aceasta are o capacitate de aproximativ 45. 000 de tone pe an, fiind cea mai mare unitate de profil din tara noastra. Fabrica este amplasata pe un teren de 30 de hectare, in parcul industrial Ploiesti West Park din localitatea Aricestii Rahtivani, conform unui comunicat de presa.

DIN DISTRIBUTIA DE CAFEA SI APA IN CORPORATII Office Barista - cifra de afaceri de 2,5 milioane euro

Compania tinteste afaceri de 3,5 milioane euro, in 2020 Office Barista, companie specializata in furnizarea de solutii complete de cafea, apa si ceai pentru mediul office servicii B2B), ajunge la o cifra de afaceri de 2,5 milioane de euro, in 2019, conform unui comunicat de presa. Planurile pentru urmatorul an includ continuarea extinderii companiei pe plan national.

INTR-O NOUA LINIE DE PRODUCTIE Fabrica de panificatie si patiserie din Campia Turzii a investit 12,5 milioane euro

Fabrica de panificatie si patiserie din Campia Turzii, controlata de grupul belgian La Lorraine, a investit 12,5 milioane euro intr-o noua linie de productie.

Peste jumatate din teritoriul Statelor Unite este paralizat de furtunile puternice de zapada

Peste jumatate din teritoriul Statelor Unite este paralizat de furtunile puternice de zapada. Sapte oameni au murit pana acum in accidentele provocate de vremea extrema. Scolile au fost inchise, iar in New.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom s-a prabusit

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii 15 ani, potrivit datelor furnizate de gigantul Gazprom, scrie Moscow Times. Ultima oara cand gazul rusesc era.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom a cazut cu 45%

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a cazut pana la cel mai redus nivel din ultimi 15 ani, potrivit datelor din contabilitatea Gazprom facute publice marti, scrie Moscow Times.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )