Libnet.ro
UNICEF

13:15

Calitatile pentru care Dancila este propusa de Sputnik omul politic roman al anului 2018

Adevărul Adevărul,
Calitatile pentru care Dancila este propusa de Sputnik omul politic roman al anului 2018

Sputnik, platforma online detinuta de statul rus, a publicat un articol laudativ la adresa Vioricai Dancila, aceasta fiind considerata o persoana care a aratat calm si pricepere, dar mai ales un nivel al demnitatii mult peste ce am vazut in ultimii ani. Mai mult, premierul a fost propus pentru titlul de omul politic roman al anului 2018. continuă pe Adevărul

DAN CRISTIAN POPESCU, IRONIC Doamna Dancila este cel mai cultivat si inteligent membru al PSD

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, scrie, astazi, un mesaj ironic pe Facebook, afirmand ca premierul Viorica Dancila este cel mai cultivat si inteligent membru al PSD, de aceea au si propus-o prim-ministru. Mesajul vine dupa reactiile social-democratilor, nemultumiti ca Ludovic Orban a numit-o pe Dancila tantica inculta, analfabeta.

Motivul pentru carecascatul este contagios

Cascatul dureaza in jur de sase secunde. incet, inspiri profund, expiri rapid, iti intinzi bratele, te strambi si ochii inchisi strans pot sa lacrimeze un pic. Pe cat este de banal, pe atat de putin.

Motivele pentru care simti ca Sarbatorilete streseaza

Colindele, dulciurile, cadourile sau rundele de cumparaturi nu sunt numai ocazii de bucurie, ci de multe ori pot alimentastresulsi tensiunea. iti amintesc ca nu mai ai bani deloc - Solutia este.

Motivul pentru care unele vinuri dau dureri de cap

Se intampla adesea dupa ce consumam prea mult vin sa ne trezim cu o durere de cap. Cu toate acestea, exista persoane care experimeanteaza dureri de cap chiar si atunci cand nu beau prea.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Pestii viseaza cu ochii deschisi, motiv pentru care traiesc dezamagiri

Mihai Voropchievici a vorbit duminicala Magia Zilei, despre lucrurile care le provoaca insomnii nativilor din zodia Pesi. Vor visa toata noaptea cu ochii deschisi. Visele lor vor fi pozitive, nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )