Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce-i raspunde Marcel Ciolacu lui Negoita care conditioneaza intoarcerea in PSD

Hotnews Hotnews,
 Ce-i raspunde Marcel Ciolacu lui Negoita care conditioneaza intoarcerea in PSD

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu a reactionat, miercuri, la postarea lui Robert Negoita de pe Facebook prin care acesta solicita partidului sa ceara scuze romanilor pentru sustinerea lui Dragnea si a Vioricai Dancila. Ciolacu a scris un comentariu chiar la postarea lui Negoita. Conditiile lui Robert Negoita ca sa revina in PSD: Cei care au contribuit la ticaloseniile din ultimii ani sa faca un pas in spate. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu despre revenirea lui Mihai Tudose in PSD: Pe mine nu m-a anuntat ca si-a facut adeziune

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca este dreptul organizatiilor locale sau judetene de a-i reprimi in partid pe cei exclusi in vremea lui Liviu Dragnea. Liderul social - democrat a mai precizat ca nu a discutat cu Mihai Tudose despre reinscrierea acestuia in PSD.

Marcel Ciolacu: S-au jurat ca nu taie salarii, dar exact asta fac PNL contesta la CCR proiectul votat tot de ei

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu ii acuza pe liberali de ticalosie pentru ca au votat o lege in Parlament pe care apoi, tot ei, au contestat-o la Curtea Constitutionala. Ciolacu sustine ca liberalii au sesizat CCR pe ascuns desi s-au jurat ca nu taie salarii. Liderul PSD face referire la proiectul de lege care prevede majorarea cu 20% a salariilor pentru mai multe categorii de functionari publici.

Marcel Ciolacu, val de critici la adresa Guvernului Orban: PNL e incapabil sa guverneze si contesta la CCR chiar si proiectul votat de ei

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica Guvernul pentru decizia de a contesta pe ascuns la CCR o lege care prevede cresterea unor salarii si plata unor sporuri pentru bugetari, act normativ pe care, sustine liderul social-democrat, toti liberalii, inclusiv sapte actuali ministri, l-au votat in decembrie 2019 in Parlament.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Ludovic Orban dupa anuntul legat de alocatii: Cat de cinic poti sa fii?

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reactionat la anuntul premierului Ludovic Orban despre blocarea intrarii in vigoare a legii care prevedere dublarea alocatiilor pentru copii.

Marcel Ciolacu: PSD este pe sine. Vreau sa marim cercul decizional

Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, sustine ca problemele organizatorice din PSD au fost rezolvate, in conditiile in care se vorbea despre anumite datorii post-alegeri, si a refuzat sa.

Marcel Ciolacu: Nu am hotarat daca voi candida pentru functia de presedinte al PSD. Eu imi scriu un proiect politic

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca nu este decis daca va candida sau nu pentru functia de presedinte al PSD, dar ca asa cum este normal, isi scrie un proiect politic. El a mai precizat ca isi doreste schimbarea Statutului partidului, in privinta candidaturilor la functia de presedinte al formatiunii.

Marcel Ciolacu, val de critici la adresa Guvernului Orban: PNL este incapabil sa guverneze. Pura ticalosie!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat intr-o postare pe Facebook, ca Executivul Orban insista cu declansarea alegerilor anticipate, pentru a bloca majorarea pensiilor de la 1 septembrie.

Marcel Ciolacu cere premierului sa mareasca alocatiile copiilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ii cere premierului Ludovic Orban sa mareasca alocatiile copiilor. Acesta a scris intr-o postare pe Facebook: Orban, ai o singura varianta: mareste alocatiile copiilor! Cat de cinic poti sa fii sa inventezi tot felul de scamatorii ca sa nu le dai copiilor drepturile cuvenite?!, informeaza News. ro.

Marcel Ciolacu, despre revenirea lui Victor Ponta in PSD: Nu are ce cauta in partid. Noi vorbim de o alianta, de o reintregire a stangii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica in emisiunea Subiectiv, ca se poate discuta cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, despre o alianta, o reintregire a stangii, insa acesta nu are ce cauta in PSD.

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primaria Capitalei si o voi sustine

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primaria Bucuresti si ca o va sustine.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2049 seconds )