Libnet.ro
UNICEF

07:45

Culise. Cum a ajuns Viorica Dancila sa ceara protectia statului paralel

Adevărul Adevărul,
Culise. Cum a ajuns Viorica Dancila sa ceara protectia statului paralel

Viorica Dancila are protectie SPP incepand de luni, au confirmat surse politice pentru Adevarul. Decizia premierului vine la un an dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa renunte la paza si protectie, pe motiv ca seful SPP, generalul Lucian Pahontu, e omul statului paralel. Sursele citate sustin ca razgandirea Vioricai Dancila vine pe fondul agendei incarcate cu intalniri la cel mai inalt nivel, in contextul in care Romania a preluat sefia UE. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, din nou sub protectia ofiterilor SPP. in urma cu un an, premierul renuntase la aceste servicii

Premierul Viorica Dancila beneficiaza de paza si protectia ofiterilor SPP, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax. La inceputul mandatului, ea a renuntat la serviciile oferite de SPP, in contextul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat in mod repetat pe seful serviciului ca se implica in politica.

Viorica Dancila beneficiaza din nou de protectia SPP: serviciile pe perioada detinerii presedintiei Consiliului UE

La un an dupa ce Viorica Dancila a renuntat la serviciile SPP, ofiterii Serviciului se intorc la Palatul Victoria pentru a asigura protectia premierului pe perioada in care Romania detine presedintia Consiliului UE. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al guvernului Nelu Barbu.

Viorica Dancila beneficiaza din nou de protectia SPP. Serviciile, pe perioada detinerii presedintiei Consiliului UE

La un an dupa ce Viorica Dancila a renuntat la serviciile SPP, ofiterii Serviciului se intorc la Palatul Victoria pentru a asigura protectia premierului pe perioada in care Romania detine presedintia Consiliului UE. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al guvernului Nelu Barbu.

Viorica Dancila beneficiaza de protectie SPP

Premierul Viorica Dancila beneficiaza de paza si protectia ofiterilor SPP, potrivit unor surse oficiale. La inceputul mandatului, ea a renuntat la serviciile oferite de SPP, in contextul in care liderul PSD, Li.

Viorica Dancila: Suntem pregatiti tehnic si politic pentru presedintia Consiliului Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila isi exprima increderea ca institutii ale statului, forte politice si societatea civila isi vor coagula fortele si vor participa constructiv pentru un mandat de succes al.

VIORICA DANCILA: Rata de absorbtie a fondurilor, ajunsa la media UE

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca Romania a ajuns cu rata de absorbtie a fondurilor europene la media UE.

VIORICA DANCILA, O NOUA GAFA: Romania a devastat... devansat tari puternice din UE

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, in prima sedinta de Guvern din 2019. S-a intamplat in timp ce prezenta realizarile economice de anul trecut.

Viorica Dancila, o noua gafa: Romnia se situeaza pe locul 7 n ce priveste dinamica exporturilor, devastnd ... de ... devansnd state puternice precum Franta, Germania sau Italia

Premierul Viorica Dancila a prezentat miercuri performantele economice ale tarii noastre, ocazie cu care a facut o noua gafa, dupa ce a afirmat ca Romania a devastat state precum Franta, Germania sau Italia din punct de vedere al dinamicii exporturilor.

Premierul Viorica Dancila: Voi prezenta in plenul Parlamentului European prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Premierul Viorica Dancila a facut o serie de declaratii la Palatul Victoria, inainte de sedinta de guvern. Avem astazi prima sedinta de guvern din acest an si prima in noua calitate a.

Tariceanu, mesaj transant despre Viorica Dancila: Este pregatita pentru aceste sicane

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, lider al ALDE, sustine ca premierul Viorica Dancila este pregatita sa faca fata sicanelor presedintelui Klaus Iohannis, cum ar fi tergiversarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )