Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cum arata viata Vioricai Dancila dupa ce a pierdut sefia PSD si postul de premier

Adevărul Adevărul,
Cum arata viata Vioricai Dancila dupa ce a pierdut sefia PSD si postul de premier

Fostul premier si presedinte al PSD, Viorica Dancila, a fost surprinsa duminica, de 1 decembrie, in timp ce isi facea cumparaturile intr-un supermarket din Ploiesti. Acolo, aceasta a acceptat sa se pozeze cu toti cei care i-au cerut asta. continuă pe Adevărul

Cat de mult s-a schimbat fiul Vioricai Dancila, dupa ce fosta sefa PSD a fost eliminata FOTO

Viorica Dancila are un singur copil, pe Victor, pe care l-a adoptat chiar la foarte scurt timp dupa ce acesta s-a nascut. Victor Florin Dancila are acum 29 de ani si activeaza intr-una din insitutiile de stat. Dar se pare ca viata sa nu a fost deloc usoara, cu atat mai mult cu cat 2019 .

Ilan Laufer si Alexandru Coita, ambii fosti consilieri ai Vioricai Dancila, anunta ca lanseaza un proiect politic nou

Fostii consilieri onorifici ai Vioricai Dancila de pe vremea cand era premier, Ilan Laufer si Alexandru Coita, anunta ca lanseaza un proiect politic nou, menit sa reaprinda flacara sperantei in Romania.

Prima sedinta la PSD dupa plecarea Vioricai Dancila. Pe agenda - sanctionarea lui Badalau - surse

Liderii social democrati se intalnesc, miercuri, in prima sedinta pentru a-i cere lui Niculae Badalau sa faca un pas in spate din conducerea PSD. Mai multi pesedisti au cerut public excluderea sau suspendarea liderului PSD Giurgiu dupa ce acesta a avut un nou derapaj si a facut o declaratie jignitoare la adresa romanilor din diaspora.

ştiri din Politica

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )