Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dancila nu se teme sa o aiba contracandidat pe Carmen Dan, in cursa pentru sefia organizatiei de femei a PSD: Mi-ar place (SIC!), ca asta e democratia (VIDEO)

B1 B1,
Dancila nu se teme sa o aiba contracandidat pe Carmen Dan, in cursa pentru sefia organizatiei de femei a PSD: Mi-ar place (SIC!), ca asta e democratia (VIDEO)

Primul Comitet Executiv al femeilor din PSD, sub conducerea Vioricai Dancila, s-a incheiat vineri, in jurul orei 15. Carmen Dan nu o vrea pe Dancila la sefia organizatiei de femei, dupa ce, in urma cu. continuă pe B1

Dancila, despre o posibila confruntare cu Carmen Dan: Asa e in democratie. Unii te critica, altii te apreciaza

Fostul lider PSD Viorica Dancila a declarat vineri ca nu se simte amenintata de Paul Stanescu si de Carmen Dan, dupa ce acestia din urma au criticat-o in repetate randuri in ultima vreme. De asemenea, fostul premier a subliniat ca nu ii este teama ca Carmen Dan ar putea candida si ea la sefia Organizatiei de Femei a partidului si a adaugat ca mi-ar placea sa candideze.

Viorica Dancila, despre o posibila candidatura a lui Carmen Dan la sefia organizatiei de femei a PSD: Mi-ar place

Viorica Dancila a declarat, vineri, in urma sedintei CEx a PSD, ca i-ar place sa candideze si Carmen Dan pentru sefia organizatiei femeilor social-democrate, si nu numai aceasta, pentru ca nu doreste sa fie unicul candidat. Dancila este, in momentul de fata, presedintele interimar al organizatiei, transmite Mediafax.

Carmen Dan: Ministrul Vela s-a facut de ras. Nu cunoaste regulamentele militare

Carmen Dan afirma ca ministrul Marcel Vela s-a facut de ras si nu cunoaste regulamentele militare, dupa ce acesta a spus ca la protestul din 10 august trebuiau folosite grenadele flash.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )