Libnet.ro
UNICEF

07:45

Gafa a Vioricai Dancila si in sedinta prezidata de Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Gafa a Vioricai Dancila si in sedinta prezidata de Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila s-a incurcat si in sedinta prezidata de presedintele Klaus Iohannis, aceasta vorbind de lucruri pe care urmeaza sa le discute intr-o sedinta anterioara, nu ulterioara, asa cum ar fi normal. continuă pe Adevărul

Ce gafa a facut Viorica Dancila de fata cu presedintele Iohannis

Premierul Viorica Dancila s-a incurcat si in sedinta prezidata de presedintele Klaus Iohannis, aceasta vorbind de lucruri pe care urmeaza sa le discute intr-o sedinta anterioara, nu ulterioara, asa cum ar fi normal.

Sedinta CSAT. Klaus Iohannis si Viorica Dancila, din nou fata in fata

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila se intalnesc miercuri in sedinta CSAT, unde ar trebui sa se stabileascabugetele Serviciilor Secrete. Sedinta a fost suspendata.

A inceput sedinta CSAT. Klaus Iohannis si Viorica Dancila, din nou fata in fata

Update: Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a fost reluata, miercuri, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi a sedintei, inceputa saptamana trecuta, se afla subiecte referitoare la planul de.

Ora 15.00. Sedinta de Guvern. Klaus Iohannis e asteptat la Palatul Victoria. Ordonanta de amnistie si gratiere nu e pe ordinea de zi oficiala

Guvernul se reuneste joi in sedinta, prima de cand presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat intentia de a participa la sedintele Executivului, insa pana la aceasta ora, programul sefului statului nu fost facut public, astfel incat prezenta sa la Palatul Victoria nu este certa.

Klaus Iohannis, la Palatul Victoria. Dancila anunta o sedinta in 2 etape, pentru a-i da ocazia presedintelui sa plece

A inceput sedinta de guvern prezidata de Klaus Iohannis. Inainte de sedinta, presedintele a discutat cu premierul Viorica Dancila in biroul acesteia, scrie Digi24 .

Klaus Iohannis prezideaza la Palatul Victoria sedinta de guvern

A inceput sedinta de guvern prezidata de Klaus Iohannis. Inainte de sedinta, presedintele a discutat cu premierul Viorica Dancila in biroul acesteia, scrie Digi24 .

Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Premierul Viorica Dancila a transmis marti presedintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care ii spune ca il va invita la sedinta de Guvern, daca va considera necesara participarea sa. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului. Vezi scrisoarea Vioricai Dancila.

Presedintele Iohannis i cere Vioricai Dancila sa i transmita agenda fiecarei sedinta de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis i-a scris premierului Viorica Dancila, luni, cerandu-i sa ii comunice agenda fiecarei sedinte de Guvern. Aceasta, in contextul in care Cabinetul Dancila ar pregati doua Ordonante de Urgenta - una pe tema Codurilor penale si o alta privind aministia si gratierea, ceruta de Liviu Dragnea inclusiv duminica, la sedinta Consiliului National al partidului.

Presedintele Iohannis i cere Vioricai Dancila sa i transmita agenda fiecarei sedinte de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis i-a scris premierului Viorica Dancila, luni, cerandu-i sa ii comunice agenda fiecarei sedinte de Guvern. Solicitarea sefului statului este una fara precedent, in contextul in care Cabinetul Dancila ar pregati doua Ordonante de Urgenta - una pe tema Codurilor penale si o alta privind aministia si gratierea, ultima fiind ceruta de Liviu Dragnea inclusiv duminica, la sedinta Consiliului National al partidului.

Dragnea, dezlantuit: Eu nu-l primeam pe Iohannis in curtea Guvernului. Ce vrea sa faca? Sa mearga cu ciocanul, cu bata, vrea sa-i fure scaunul Vioricai Dancila

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac foarte dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a mers sa prezideze sedinta de Guvern de astazi. Dragnea a subliniat ca nu l-ar fi primit pe presedinte nici in curtea Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )