Libnet.ro
UNICEF

17:45

ION CRISTOIU arunca BOMBA! DEZVALUIRI incendiare despre debarcarea VIORICAI DANCILA: E un ATENTAT la siguranta nationala

B1 B1,
ION CRISTOIU arunca BOMBA! DEZVALUIRI incendiare despre debarcarea VIORICAI DANCILA: E un ATENTAT la siguranta nationala

Jurnalistul Ion Cristoiu este de parere ca in spatele plangerii penale intocmite pe numele premierului Viorica Dancila se afla Serviciul de Informatii Externe SIE). Joi, 17 mai 2018, ajuns la Gage. continuă pe B1

Dezvaluiri incendiare despre TRECUTUL SECRET al lui Stefan Banica Jr. cu Adriana Bahmuteanu: A fost BATUTA si amenintata cu PISTOLUL la tampla!

Dezvaluiri incendiare au fost facute recent de catre Adriana Bahmuteanu despre trecutul amoros care surprinde un moment socant din timpul casnicii. Vedeta a declarat ca pe primul sot l-a cunoscut in liceu si.

CUTREMUR la EXATLON: Competitia se va schimba RADICAL! Echipele vor DISPAREA! Dezvaluiri INCENDIARE (FOTO)

Surpriza pentru fanii Exalton Romania! Mai multe schimbari majore vor fi aduse competitiei care vor schimba tot ceea ce telespectatorii stiau despre competitie. Cea mai mare modificare este desfiintarea.

Donald Trump i-ar fi dat Angelinei Jolie nota 7 pentru aspectul ei fizic. Despre cine a spus presedintele american ca merita nota 10 (FOTO)

Cunoscutul prezentator american de radio Howard Stern face dezvaluiri incendiare despre gusturile lui Donald Trump in ceea ce priveste femeile. Stern a afirmat ca, inainte de a deveni presedintele SUA,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )