Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-ista, ceausista

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-ista, ceausista

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat dur demersul lui Ludovic Orban, care a depus o plangere penala impotriva Vioricai Dancila. in legatura cu plangerea penala depusa de Ludoivic Orban, se poate. continuă pe Antena3

Liberalul Viorel Catarama, atac la adresa lui Ludovic Orban: PNL este tarat intr-un scandal. Nu ne-am constituit ca partid politic ca sa facem plangeri penale (VIDEO)

Liberalul Viorel Catarama a cerut demisia lui Ludovic Orban de la conducerea PNL pe care l-a acuzat ca a dus partidul intr-o situatie limita care va fi aspru sanctionata la vot. Vicepresedintele PNL Sector 2 il.

Liviu Dragnea, atac la Iohannis dupa plangerea penala a lui Orban: O acuzatie DEMENTA facuta de aceasta unealta. E conceputa si redactata la Cotroceni (VIDEO)

Liviu Dragnea declara razboi pe fata presedintelui Klaus Iohannis dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban privind inalta tradare si divulgare de informatii secreta in scandalul mutarii ambasadei di.

Liviu Dragnea, atac la actiunile externe ale lui Iohannis: A stat la masa cu Kovoso, stat nerecunoscut de Romania (VIDEO)

In plin razboi intre presedintie si Guvern, Liviu Dragnea vine la randul sau cu o critica la adresa actiunilor externe la care participa Klaus Iohannis, acuzand ca a stat la masa cu Kosovo, stat.

Ludovic Orban, acuzatii grave la adresa PSD: Dragnea minte cu nerusinare

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a vorbit, luni, despre sesizarea penala depusa pe numele premierului. Orban a spus ca nu va face niciun pas inapoi in privinta plangerii penalesi l-a somat pe.

Razboiul dintre Ludovic Orban si Liviu Dragnea aminteste de un episod uitat al campaniei electorale din 2009: Ce gest de apropiere au facut atunci cei doi(FOTO)

Razboiul dintre putere si opozitie ia amploare dupa ce liderul PNL Ludovic Orban a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca a depus o plangere penala impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu.

Ludovic Orban: Dragnea minte cu nerusinare spunand ca nu atenteaza la Pilonul II de pensii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni, intr-o conferinta de presa, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, minte cu nerusinare cand sustine ca in Guvern, in coalitie sau in partid nu s-a discutat si nu se va discuta despre desfiintarea Pilonului II de pensii sau inlocuirea contributiilor la acesta.

Liviu Dragnea a intervenit la Antena 3, dupa ce a aflat un detaliu incredibil din denuntul lui Orban

Liviu Dragnea a intervenit, duminica, seara la Editia speciala, dupa ce Mihai Gadea a prezentat pasajul din plangerea penala semnata de Ludovic Orban care argumenta acuzatiile de inalta tradare care o.

Pas cu pas. Scenariile juridico-politice dupa ce Orban i-a reclamat la Parchet pe Viorica Dancila si pe Liviu Dragnea. Avocat: Ar fi un precedent periculos

Plangerea penala depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila ar putea genera un blocaj politic total. Teoretic, suspendarea, apoi demiterea premierului este posibila, dar specialistii in drept avertizeaza ca ar fi un precedent periculos ca un Guvern sa fie dat jos de actiunea procurorilor, mai ales in contextul actual, cand coalitia de guvernare e in razboi deschis cu Justitia.

Liviu Dragnea a intervenit la Antena 3, dupa ce a aflat un detaliu incredibil strecurat in denuntul lui Orban

Liviu Dragnea a intervenit, duminica, seara la Editia speciala, dupa ce Mihai Gadea a prezentat pasajul din plangerea penala semnata de Ludovic Orban care argumenta acuzatiile de inalta tradare care o.

Ludovic Orban, criticat in PNL de unii din cei mai influenti lideri pentru depunerea plangerii penale

Decizia lui Ludovic Orban de a depune plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare si impotriva lui Liviu Dragnea pentru divulgare de informatii secrete in scandalul mutarii am.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )