Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ludovic Orban, despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila: Sunt un om care isi asuma riscurile

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila: Sunt un om care isi asuma riscurile

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, miercuri, despre plangerea pe care a depus-o impotriva premierului Vioricai Dancila. Orban a precizat ca demersul a fost facut din. continuă pe Antena3

Ludovic Orban isi asuma iar plangerea penala impotriva lui Dancila: Punti externe construite in zeci de ani sunt dinamitate de Dragnea (VIDEO)

Ludovic Orban a insistat din nou ca i se pare indreptatit gestul sau de a depune plangerea penala impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. Liderul PNL a sustinut ca interesele fundamentale ale.

PNL isi asuma OFICIAL plangerea penala impotriva lui DANCILA! VOT ZDROBITOR in sedinta PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut, in Biroul Executiv al partidului, vot de sustinere pentru plangerea penala depusa impotriva premierului Viorica Dancila. Gestul sefului liberalilor are loc.

Ludovic Orban a adormit la o conferinta despre problemele din invatamant (VIDEO)

Ludovic Orban a obosit dupa agitatia cu plangerea penala impotriva Vioricai Dancila. Liderul PNL a fost suprins dormind la o conferinta, arata B1 TV. Desi imaginile sunt graitoare, Orban sustine ca, de.

Scandal urias in sedinta PNL. Atacuri la adresa lui Ludovic Orban pentru plangerea impotriva Vioricai Dancila

Este scandal uriasin sedinta PNL. Liberalii nu reusesc sa se inteleaga daca vor sustine sau nu formal plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila: Nu vreau sa apara impresia ca as vrea sa influentez ancheta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca, cel putin pentru o perioada, nu va comenta in niciun fel subiectul plangerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila: Nu vreau sa apara impresia ca as vrea sa influentez ancheta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca, cel putin pentru o perioada, nu va comenta in niciun fel subiectul plangerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica.

Liberalii fani PSD ies la lumina? Orban, despre colegul de partid care a criticat plangerea penala: Fix acum a iesit din mutenie! il astept sa fie vocal si contra PSD

Ludovic Orban a avut o reactie transanta dupa ce colegi de-ai sai de partid au sustinut ca nu trebuia sa depuna plangerea penala impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. intrebat ce parere.

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-ista, ceausista

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat dur demersul lui Ludovic Orban, care a depus o plangere penala impotriva Vioricai Dancila. in legatura cu plangerea penala depusa de Ludoivic Orban, se poate.

Tariceanu, despre plangerea penala depusa de Orban impotriva premierului: E nevoie ca presedintele sa se delimiteze de aceasta actiune

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat duminica, referitor la plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, ca PNL este partidul prezidential, astfel ca este necesar ca presedintele Klaus Iohannis sa se delimiteze de aceasta actiune, caracterizata ca facand parte dintr-un plan de inlaturare a Guvernului prin mijloace nedemocratice.

Florin Iordache, despre plangerea penala a liderului PNL: Un demers rusinos, in afara jocului politic

Deputatul PSD Florin Iordache considera ca plangerea penala depusa de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila este un demers rusinos, in afara jocului politic si impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )