Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marcel Ciolacu: Decizia Vioricai Dancila sa candideze la prezidentiale a fost gresita

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Decizia Vioricai Dancila sa candideze la prezidentiale a fost gresita

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara, decizia Vioricai Dancila a de a candida la alegerile prezidentiale a fost o greseala, precizand ca existau alte variante mult mai. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, noul lider al PSD: A fost o greseala candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat esecul de la alegerile prezidentiale.

Continua tensiunile in PSD. Ciolacu: Decizia ca Dancila sa fie candidat la prezidentiale a fost una gresita

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu explica pierderea alegerilor prezidentiale, spunand ca au fost niste decizii foarte gresite luate de PSD si ca, in acest context, decizia ca Viorica Dancila sa fie si presedinte de partid, si candidat, a fost una gresita.

Ciolacu, despre candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale: A fost o decizie proasta. Cateodata devii prizonierul santului pe care il sapi. Toti sapam

Presedintele interimar al PSD Marce Ciolacu spune ca a fost o greseala si o decizie proasta candidatura Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale. El a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca daca exista un candidat comun cu ALDE sansele erau altele, dar PSD nu a reusit sa treaca peste orgoliul de a avea candidat.

Mihai Fifor confirma declaratiile lui Stanescu privind candidatura lui Dancila la prezidentiale

Mihai Fifor confirma declaratiile lui declaratiile lui Paul Stanescu privind candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale. Actualul secretar general interimar al PSD sustine ca Dancila a decis sa candideze.

Revine Mihai Tudose in PSD? Ce spune Marcel Ciolacu

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat duminica, la Antena 3, referindu-se la fostii colegi de partid plecati la Pro Romania, ca este posibil ca Mihai Tudose, care a demisionat recent din Pro Romania, sa revina in PSD. Despre Sorin Grindeanu si Marian Neacsu a afirmat ca au fost exclusi abuziv, iar daca vor sa se intoarca in partid, sunt reprimiti.

MARCEL CIOLACU: Guvernul PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu afirma, im mesajul de Ziua Constitutiei, ca PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional atunci cand anunta ca isi angajeaza raspunderea pe proiecte de lege extrem de importante si avertizeazaca nu va permite Guvernului sa se substituie Parlamentului iar PSD va sesiza orice conflict de neconstitutionalitate inainte de a depune o eventuala motiune de cenzura.

Marcel Ciolacu initiaza masuri de protectie, sanatate si educatie pentru toti copiii din Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a depus, joi, la Senat, un proiect de lege prin care .

Primul atac al Vioricai Dancila la noua conducere a PSD: Declaratia lui Stanescu despre candidatura la prezidentiale nu are nici cel mai mic sambure de adevar

Viorica Dancila se declara nedumerita de afirmatiile lui Paul Stanescu potrivit carora ar fi decis sa candideze la prezidentiale dupa o discutie cu Klaus Iohannis. Fostul lider al PSD a precizat ca nu este nici cel mai mic sambure de adevar in declaratiile acestuia.

Aproape jumatate din datoria de 15 milioane de euro a PSD este catre firma unui fost consilier al Vioricai Dancila la Guvern. Cine este el

O suma de 5,9 milioane de euro din totalul de 15 milioane cat se banuieste ca ar fiintreaga datorie a PSD) este datorata unei firme detinuta de fostul consilier alVioricai Dancila la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )