Libnet.ro
UNICEF

13:45

Noua linie de comunicare electorala a Vioricai Dancila: Iohannis are dosare penale si datorii la stat

Hotnews Hotnews,
 Noua linie de comunicare electorala a Vioricai Dancila: Iohannis are dosare penale si datorii la stat

Ajunsa in turul doi al prezidentialelor, Viorica Dancila isi schimba strategia de comunicare. Imediat dupa sedinta Comitetului Executiv, Dancila a insistat ca presedintele are dosare penale, ca are sase case, ca nu-si plateste taxele catre stat. De altfel, inca de la inceputul zilei de marti, mai multe filiale ale PSD au distribuit pe Facebook o imagine in care apare Iohannis despre care se spune ca are 17 dosare penale, spre deosebire de Dancila care n-are niciunul. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis i-a dat replica Vioricai Dancila. Presedintele o tine in sah pe sefa PSD

Klaus Iohannis i-a raspuns Vioricai Dancila privind invitatia la o dezbatere electorala.

Rares Bogdan, atac violent la adresa Vioricai Dancila: Nu vom avea dezbatere! Cum ar fi sa ajunga Simona Sensual si Bianca Dragusanu ministri la Justitie si la Interne?

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan lanseaza un atac dur la adresa Vioricai Dancila, in conditiile in care candidatul PSD cere o infruntare directa cu Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor.

Judecata Vioricai Dancila, la CEx-ul PSD. S-a vorbit despre excluderi cu mandatul pe masa

Baronii, la judecata Vioricai Dancila. in cadrul CEx-ului PSD, s-a vorbit despre excluderi cu mandatul pe masa. Gabriela Firea: Care esec? Nu e cazul sa-mi pun mandatul pe masa. Judecata Vioricai Dancila, la CEx-ul PSD Liderul PSD Viorica Dancila va propune, la CEx-ul formatiunii politice, care a inceput la ora 16:00, excluderea Anei Birchall din .

Alina Gorghiu, despre ce s-a discutat la sediul PNL cu privire la invitatia la dezbatere a Vioricai Dancila

Viorica Dancila vrea dezbaterea cu atata ardoare pentru a scapa de supliciul de a iesi pe strada, iar dezbateri intre Klaus Iohannnis si fostul premier nu mai sunt necesare pentru ca lumea stie cine est.

VALERIU STERIU: Nu a fost niciun fel de surpriza intrarea Vioricai Dancila in turul doi; nu a existat nicio emotie

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a declarat, luni, ca nu a fost nicio surpriza intrarea presedintelui partidului, Viorica Dancila, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. , transmite Agerpres.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a aparut imediat pe pagina de Facebook a Vioricai Dancila, dupa ce a intrat in turul doi

Viorica Dancila a postat pe pagina personala de Facebook, un mesaj, la scurta vreme dupa ce rezultatele alegerilor au fost facute public.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Vioricai Dancila, dupa ce a votat

Viorica Dancila a postat pe pagina de Facebook un mesaj, la scurt timp dupa ce a votat. Candidatul PSD la prezidentiale indeamna romanii sa mearga la vot si sustine ca a.

Paleologu intervine in polemica Dancila-Iohannis: Cea mai mare greseala este sa-i exasperezi cu asemenea baliverne care le batjocoresc inteligenta

Theodor Paleologu, candidat PMP la prezidentiale, l-a ironizat pe Klaus Iohannis pentru faptul ca refuza sa mearga la cel putin o dezbatere cu Viorica Dancila, contracandidata sa in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Viorica Dancila: Iohannis nu da dovada de barbatie, nu vrea sa vina la o confruntare cu o femeie

Viorica Dancila a dezmintit zvonurile conform carora ar fi avut o disputa cu Claudiu Manda in timpul sedintei PSD. Fostul premier a spus ca doar au existat discutii cu privire la turul doi al alegerilor.

ştiri din Politica

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )