Libnet.ro
UNICEF

09:00

Olguta Vasilescu raspunde la criticile lui Citu: A iesit matu sa miorlaie. Ce fumezi? Pregateste-ti blana ca vad ca te mananca!

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu raspunde la criticile lui Citu: A iesit matu sa miorlaie. Ce fumezi? Pregateste-ti blana ca vad ca te mananca!

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, social-democrata Olguta Vasilescu, a raspuns la criticle aduse de ministrul de Finante Florin Citu vizavi de gaurile descoperite in buget. Aceasta a afirmat ca situatia cand a preluat PSD ministerul in 2016 era mult mai grava decat acum si il intreaba ironic pe Citu - ce fumezi?. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu raspunde acuzatiilor lansate de Florin Citu: Este un habarnist in functie!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a luat foc dupa ce a ascultat declaratia lui Citu. Olguta Vasilescu a declarat la Antena 3 ca ministrul de Finante este un habarnist in functie. Florin.

Lia Olguta Vasilescu il pune la zid pe Florin Citu: Omite sa spuna ca, in 2016, deficitul la fondul de pensii era de 16 miliarde de lei

Lia Olguta Vasilescu a declarat, joi, la Antena 3, ca ministrul Finantelor Florin Citu omite sa spuna faptul ca, in 2016, deficitul la fondul de pensii era de 16 miliarde de lei, iar PSD a reusit sa reduca ac.

Lia Olguta Vasilescu, atac la ministrul Finantelor: Miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, desi guverneaza ei

Lia Olguta Vasilescu a reactionat pe contul personal de Facebook la declaratiile ministrului Finantelor Publice, Florin Citu. Vicepresedintele PSD a scris pe reteaua de socializare ca ministrul miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, insa nu-si cunoaste nici macar atributiile. Lia Olguta Vasilescu il ataca pe ministrul Finantelor, Florin Citu Sa ii .

Lia Olguta Vasilescu: Citu miorlaie ca vine austeritatea, nu isi cunoaste atributiile

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a reactionat, joi, la declaratiile ministrului Finantelor, Florin Citu, afirmand ca acesta miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, dar.

Olguta Vasilescu sare la Orban, care conduce un Guvern de manelisti

Lia Olguta Vasilescu ii raspunde lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a anuntat ca a luat decizia sa.

Lia Olguta Vasilescu, nou atac la guvernul Orban: ii doare in cot de angajatii si pensionarii romani!

Lia Olguta Vasilescu a rabufnit! Aceasta a scris un mesaj, pe o retea de socializare, dupa ce a fost audiata in Comisia de Munca din Camera Deputatilor. Mai mult decat atat, acest mesaj a avut in prim-plan un nou atac asupra guvernului Orban Lia Olguta Vasilescu ataca din nou guvernul Orban Lia Olguta Vasilescu si-a .

Cum a reactionat Lia Olguta Vasilescu, dupa ce Orban a anuntat ca a demis-o din Guvern. Ce salariu primea pentru functia de consilier al Vioricai Dancila

Ludovic Orban a afirmat, miercuri, ca a demis inca un rand de reprezentanti ai PSD din cadrul Guvernului, printre care si Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului. Ce salariu primea mana dreapta a lui Dragnea in partid, pe cand ocupa functia de consilier al Vioricai Dancila? Cum a reactionat Lia Olguta Vasilescu, .

Cum incearca PSD sa-l determine pe Iohannis sa accepte dezbaterea cu Dancila. Lia Olguta Vasilescu tocmai a postat pe Facebook

Social-democratii incearca sa il determine pe Klaus Iohannis sa accepte dezbaterea electorala cu Viorica Dancila inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Lia Olguta Vasilescu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care il someaza pe Iohannis sa participe la dezbatere. Sefa de campanie a Vioricai Dancila a modificat o poza in .

Cad capete in PSD, dupa primul tur de alegeri. Lia Olguta Vasilescu, prima victima: Nu poti castiga cu o proasta!

Viorica Dancila ia primele masuri, dupa rezultatele slabe din primul tur al alegerilor prezidentiale. Cad si primele capete, dupa cum s-a aflat, pana acum doar pe surse. Este vorba despre Lia Olguta Vasilescu, cea care era sef de campanie a actualului lider PSD. UPDATE: La finalul sedintei, Viorica Dancila a aparut alaturi de Claudiu Manda .

Olguta Vasilescu a inceput atacurile de mahala. Cati nebuni produc la hectar cei de la PNL?

Lia Olguta Vasilescu, coordonarea campaniei candidatului PSD la prezidentiale, a lansat atacuri dure la adresa mai multor liberali, o parte din ei membri ai Guvernului, cum e cazul ministrului de Finante.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )