Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta, dupa gafa lui Dancila: Ar fi de ras daca n-ar fi de plans. Romania a iesit din aria de interes a marilor puteri

B1 B1,
Ponta, dupa gafa lui Dancila: Ar fi de ras daca n-ar fi de plans. Romania a iesit din aria de interes a marilor puteri

Gafele Vioricai Dancila s-au transformat dintr-un motiv de ras intr-unul de serioasa ingrijorare si asta pentru ca afecteaza serios imaginea Romaniei in lume. Premierul a declarat, miercuri, in. continuă pe B1

Ponta, despre gafa lui Dancila n Muntenegru: Pacat de Romnia, rusine celor care impun n continuare asa premier

Fostul premier Victor Ponta spune ca imaginea Romaniei este puternic afectata de incompetenta premierului Viorica Dancila care a comis o noua gafa confundand capitala Muntenegru, Podgorica, cu Pristina din Kosovo. El mai spune ca ar trebui sa le fie rusine celor care au impus-o la conducerea guvernului.

VIDEO Gafa lui Dancila din Muntenegru a pus autoritatile pe jar

Intr-o lume ideala, doamna premier Viorica Dancila ar trebui sa stie numele capitalelor pe care le viziteaza. Din pacate, in cadrul vizitei in Muntenegru, a spus ca se bucura ca a ajuns la Pristina. Aceasta din urma este capitala Kosovo. Din punct de vedere realist, este aproape imposibil ca Viorica Dancila sa mai uimeasca vreun [].

Traian Basescu, reactie extrem de dura dupa gafa lui Petre Daea: Mars afara! Sa nu mai iesi din casa de rusine toata viata ta, rebut uman ce esti

Fostul presedinte Traian Basescu reactioneaza dur intr-o postare pe Facebook dupa ce ministrul Agriculturii Petre Daea a comparat incinerarea porcilor bolnavi de pesta porcina africana cu uciderea evreilor in la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2371 seconds )