Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pucist din ALDE: Azi plecam cinci deputati din Grupul ALDE

Adevărul Adevărul,
Pucist din ALDE: Azi plecam cinci deputati din Grupul ALDE

Alexandru Baisanu, unul dintre deputatii ALDE care au acceptat oferta Vioricai Dancila de a ramane in continuare la guvernare, a anuntat, intr-un interviu pentru DIgi24, ca luni va lua decizia, impreuna cu mai multi colegi, daca parasesc Grupul ALDE pentru a merge la grupul PSD in Parlament. continuă pe Adevărul

Cinci deputati demisioneaza din grupul ALDE Tariceanu ramane fara grup si la Camera Deputatilor

Cinci deputati din partidul lui Tariceanu au demisionat din grupul ALDE de la Camera. Este vorba despre Ion Cupa, Alexandru Baisanu, Gratiela Gavrilescu, Mihai Nita si Marian Cucsa. Prin aceste demisii, ALDE nu mai are numarul suficient de membri pentru a beneficia de un grup parlamentar la Camera Deputatilor. Reamintim ca si la Senat, grupul ALDE s-a desfiintat dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Camerei Superioare cu sustinerea PSD.

Dezastru pentru Tariceanu: Cinci deputati urmeaza sa DEMISIONEZE din ALDE

Deputatul Alexandru Baisanu, recent exclus din ALDE, a declarat, luni, ca alti cinci colegi de partid urmeaza sa demisioneze. Astfel, Tariceanu ar putea ramane fara grup la Camera Deputatilor, asa cum.

Bogdan Chirieac, dupa ce Gavrilescu, Melescanu, Baisanu si Cupa au fost exclusi din ALDE: Se desfiinteaza grupul de la Camera

Bogdan Chirieac a avut o prima reactie dupa ce Gratiela Gavrilescu, Teodor Melescanu, Alexandru Baisanu si Ion Cupa au fost exclusi din ALDE. Este o noua decizie insuficient analizata, daca ma.

Melescanu sare la gatul mini-dictatorului, fostul sau sef din ALDE: A ramas o umbra disperata!

Presedintele Senatului Teodor Meleacanu, exclus din ALDE dupa ce a obtinut functia la propunerea si .

Ion Cupa, dupa excluderea din ALDE: Un gest de lasitate politica fara precedent

Deputatul Ion Cupa afirma ca excluderea sa si altor colegi din ALDE reprezinta un gest de lasitate politica fara precedent, decizia urmand sa fie atacata in instanta. Sedinta Biroul.

Se cere demisia lui Varujan Vosganian din ALDE

Ciprian Lucian Rosca, vicepresedinte interimar al filialei ALDE Iasi si secretar de Stat in M. P ii cere demisia lui Varujan Vosganian din functiile detinute in ALDE. Tinand cont de faptul.

Gratiela Gavrilescu, dupa ce a fost exclusa din ALDE: Lui Tariceanu si marilor barbati politici le pregatesc o surpriza in instanta

Gratiela Gavrilescu a comunicat, sambata dimineata, ca le pregateste marilor barbati politici o surpriza in instanta, dupa excluderea acesteia din partid de catre Calin Popescu Tariceanu in cadrul unei sedinte informale la Parlament care s-a transformat in Biroul Politic Executiv ALDE.

Stefan Baisanu dupa excluderea din ALDE: Voi face plangere pe numele lui Tariceanu. E o mare dezamagire pentru mine

Biroul Politic Executiv al ALDE a luat act vineri, potrivit Statutului partidului, de pierderea calitatii de membru pentru Teodor Melescanu, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu,.

Melescanu, Gavrilescu, Cupa si Baisanu, exclusi oficial din ALDE

Biroul Politic Executiv al ALDE a luat act vineri, potrivit Statutului partidului, de pierderea calitatii de membru pentru Teodor Melescanu, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu, in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )