Libnet.ro
UNICEF

13:30

Reactia Vioricai Dancila dupa tragedia din Italia. Ce le transmite premierul roman familiilor victimelor

B1 B1,
Reactia Vioricai Dancila dupa tragedia din Italia. Ce le transmite premierul roman familiilor victimelor

Viorica Dancila reactioneaza dupa tragedia care a zguduit Italia. Premierul a transmis, miercuri, condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata, intre care si cetateni romani, in urma prabusirii. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

Klaus Iohannis s-a aratat profund indurerat de tragedia din Italia, in care si-ai pierdut viata si doi romani. Presedintele a transmis ca este alaturi de familiile celor decedati si le ureaza.

Imagini filmate cu drona la o zi dupa tragedia din Italia. Oamenii au ramas fara cuvinte - VIDEO

Autoritatile italiene au dat publicitatii imagini surprinse cu o drona la o zi de la prabusirea viaductului in Genova, tragedie soldata cu cel putin 39 de morti Speranta de a gasi supravietuitori scade.

Noi detalii legate de tragedia din Italia, unde un pod s-a prabusit. Cel putin 11 oameni au murit

Dezastru in Italia. Un pod s-a prabusit in apropiere de Genova. Potrivit agentiei de presa ANSA, 11 oameni si-au pierdut viata, intre care un copil, dupa ce masinile in care se aflau au fost prinse.

Cine este romanul care a murit in tragedia din Italia

Marian Rosca, in varsta de 36 ani, din localitatea Curtisoara, Gorj, se afla pe podul din Genova Italia atunci cand acesta s-a prabusit. Barbatul plecase din Romania in Franta, pentru un trai mai bun, in .

inca un roman a murit in tragedia din Italia

Un alt cetatean roman, cu dubla cetatenie, a fost identificat printre persoanele decedate, in urmaincidentului produspe autostrada A10, in apropiere de Genova, ca urmare a prabusirii unei portiuni.

MAE: Deocamdata nu sunt informatii despre romni raniti n tragedia din Italia

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, in legatura cu podul prabusit in apropierea orasului Genova, ca autoritatile italiene nu au notificat oficiul consular in legatura cu cetateni romani afectati in incident, scrie Mediafax.

Presedintele KlausIohannis, mesaj dupa tragedia din Genova

Presedintele Klaus Iohannis este profund indurerat de tragicul eveniment care s-a produs marti, in apropiere de Genova, in urma caruia s-au inregistrat zeci de victime, printre care doi cetateni romani, se.

Pericol urias! Tragedia din Genova s-ar putea repeta si in Romania

Tragedia din Genova s-ar putea repeta oricand si in Romania. Podul CFR din zona satului Bobolia comuna Poiana Campina), un obiectiv strategic in circulatia feroviara, necesita interventii urgente. Pierderea.

Rasturnare de situatie in cazul tragediei din Italia. Unul dintre romanii declarati morti in accident a fost gasit in viata

O adevarata minune s-a produs in cazul unui tanar gorjean care a fost declarat decedat de autoritatile din Italia, in urma groaznicului accident din orasul italian Genova. Marian Rosca, in varsta de 36 ani,.

Ai nostri ca brazii: Doi TIR-isti romani s-au iMBATAT intr-o parcare din Italia si au BLOCAT tot traficul. Totul s-a terminat la... PUSCARIE!

Doi soferi romani de TIR s-au imbatat intr-o parcare din Italia si au blocat tot traficul. Incidentul a avut loc duminica seara in zona de servicii de la Tortona, pe A21, scrie Observator. tv. Romanii au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )