Libnet.ro
UNICEF

13:00

Strategie de ultima ora a PSD. Care este planul Vioricai Dancila

Antena3 Antena3,
Strategie de ultima ora a PSD. Care este planul Vioricai Dancila

Viorica Dancila nu mai face nicio miscare in razboiul cu Klaus Iohannis legat de restructurarea Guvernului. Premierul asteapta decizia CCR privind conflictul dintre palate. Surse politice spun ca. continuă pe Antena3

Antena 1, schimbare de ultima ora in grila de programe. Ce se intampla cu o cunoscuta emisiune

Schimbare in grila de programe Antena 1. incep noi zile de foc pentru curajosii incantati de provocara statiei. Este liber la distractie! Ce se intampla cu o cunoscuta emisiune? Antena 1, schimbare de ultima ora in grila de programe Schimbare in grila Antena 1. O emisiune, greu incercata, se lupta sa ramana pe micile ecrane.

Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Dinca negociaza cu autoritatile

Luni si marti, zile decisive in cazul Caracal. Procurorii vor face reconstituirea crimelor. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, declaratie care rastoarna situatia. Avocatul Tonel Pop, declaratie care rastoarna situatia Luni si marti, procurorii DIICOT urmeaza sa faca reconstituirea in cazul crimelor lui Gheorghe Dinca. Principalul suspect in cazul Caracal a fost scos din Arestul central .

Iohannis, miscare de ultima ora in lupta cu Dancila. Presedintele, intalniri cu baronii PNL

Presedintele Iohannis face o miscare de ultima ora in razboiul cu Dancila. Iohannis merge sambata sa-i invete pe liberali ce sa faca pentru a da jos guvernul si pentru a-l sustine in viitoarea.

Care este varsta la care creierul nu mai produce neuroni. Ce spun specialistii si care sunt noile cercetari

Oamenii de stiinta au descoperit recent ca exista semne ale neuronilor care se dezvolta chiar si in creierul adultilor cu varsta de cel putin 87 de ani. Pana acum, studiile aratau ca nu mai exista evolutie neuronala in ceea ce-i priveste pe adulti. Ce spun specialistii despre noile descoperiri si care sunt noile cercetari. La .

Care este planul Huawei pentru restabilirea relatiilor comerciale cu SUA

Compania chineza are un plan pentru a pune capat razboiului in care se afla cu presedintele american, Donald Trump, iar acesta ar putea incepe cu un dialog cu Departamentul de Justitie al SUA, conform fondatorului Ren Zhengfei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )