Libnet.ro
UNICEF

10:00

Victor Ponta, atac dur la adresa Vioricai Dancila: Se exprima in romana mai rau decat un elev de gimnaziu

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, atac dur la adresa Vioricai Dancila: Se exprima in romana mai rau decat un elev de gimnaziu

Fostul premier si presedinte al PSD Victor Ponta pune tunurile pe Viorica Dancila. Si o critica dur pentru aparitiile publice in ultima vreme, insistand pe greselile numeroase de exprimare pe care le. continuă pe Antena3

Numire controversata: Bodyguard-ul lui Dragnea, noul consilier al Vioricai Dancila (VIDEO)

Omul care il pazea pe Dragnea de jurnalisti la Curtea Suprema va fi noul consilier al Vioricai Dancila. Ilie Mario Rafael o va sfatui pe Dancila in problemele sociale. Acesta este proprietarul unei sali de.

Politic Show: Cea mai dura declaratie la adresa Vioricai Dancila n Parlamentul European;Dragnea recunoaste ca a ramas fara majoritate: Ne-am trezit n fata unei artimetici simple la legea offshore, poate n-a fost o comunicare buna;Cum are loc diviziunea E

Rafuiala Statului cu Presa. E nevoie de solidaritate. Presa independenta este o tinta, impreuna cu ONG-urile, miscarile de protest si oamenii liberi. Am descris repetat acest mecanism nociv, care face vulnerabila democratia. Dancila, aparata la Strasbourg doar de extrema dreapta. Cine sunt politicienii straini care au fost de partea premierului. Prim-ministrul Viorica Dancila s-a prezentat, miercuri, la dezbaterea din plenul Parlamentului European.

Liviu Dragnea, despre discursul Vioricai Dancila din PE: O felicit pentru felul in care a aparat imaginea Romaniei (VIDEO)

Liviu Dragnea a felicitat-o, miercuri, pe Viorica Dancila pentru felul in care a prezentat pozitia Guvernului in dezbaterile din Parlamentul European privind situatia statului de drept din.

Carmen Dan lauda discursul Vioricai Dancila din plenul PE:A fost pozitia unui roman adevarat care isi apara tara

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a reactionat miercuri, la scurt timp dupa finalul dezbaterii pe tema statului de drept din Romania din plenul Parlamentul European, spunand ca Viorica Dancila a avut pozitia unui roman adevarat care isi apara tara. Aceasta a adaugat si ca premierul a avut o atitudine corecta, de om informat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )