Libnet.ro
UNICEF

09:00

Victor Ponta, mesaj dur pentru premierul Dancila: Viorica - Fii barbata! Vezi pe cine mai poti cumpara

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj dur pentru premierul Dancila: Viorica - Fii barbata! Vezi pe cine mai poti cumpara

Victor Ponta o invita in Parlament pentru a cere un vot de incredere pentru Guvern. Liderul Pro Romania vine si cu un atac fin si ii transmite Vioricai Dancila sa mai vada pana atunci ce parlamentari mai po. continuă pe Antena3

Victor Ponta a sfatuit-o pe Dancila sa nu candideze la prezidentiale: I-am zis sa sustinem toti un singur candidat, pe Mircea Diaconu. Nu a vrut, acum uitati ce se intampla

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri ca Guvernul trebuie sa ceara votul Parlamentului pentru a ramane in functie, el considerand ca ultimele decizii ale PSD sunt smecherii, nu.

VICTOR PONTA: Nu vom vota pentru un Guvern Dancila 2

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, precizeaza ca formatiunea pe care o conduce nu va sustine in Parlament un nou Executiv condus de Viorica Dancila si nu va face parte dintr-un guvern de dreapta.

Placheta de multumire pentru premierul Dancila, pe fatada unei scoli reabilitate din bani publici. Reactia directorului

O placuta Pro Memoria cu numele premierului Viorica Dancila a fost instalata pe fatada Scolii Liviu Rebreanu din localitatea maramureseana Dragomiresti. Unitatea de invatamant a fost reabilitata si extinsa din bani publici, prin fonduri de la Programul National de Dezvoltare Locala PNDL), iar costul lucrarilor s-a ridicat la de 3,5 milioane de lei.

Victor Ponta: Deciziile politice ale PSD sunt smecherii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, critica dur noile decizii politice din PSD. Ei nu au strategii, sunt smecherii. Astea nu sunt strategii, sunt smecherii, a afirmat Victor Ponta. Maine nu mai.

Victor Ponta: Smecheriile astea pe care PSD le numeste strategii reprezinta un blocaj grav a unor institutii fundamentale

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, critica PSD pentru deciziile luate, respectiv votarea lui Teodor Melescanu in fruntea Senatului, dar si vehicularea privind racolarea altor membriALDE pentru.

Premierul Dancila ii trimite lui Iohannis sase propuneri pentru functiile de ministri vacante in Guvern. Surpriza pentru Tariceanu

Premierul Dancila a anuntat cava nominalizez reprezentanti ALDE pentru portofoliile vacante. Stire in curs.

VICTOR PONTA, DESPRE FUNCTIA DE COMISAR EUROPEAN: Romania trebuie sa aiba si o propunere de rezerva

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti ca tara noastra ar trebui sa aiba o propunere de rezerva pentru functia de comisar european, in cazul in care cea initiala nu este votata in comisiile din Parlamentul European.

Efectele deciziei Curtii Constitutionale pe completurile specializate: Amanare in procesul Turceni-Rovinari, in care sunt judecati Victor Ponta si Dan Sova Din acelasi motiv a fost amanat si procesul lui Sebastian Ghita

Decizia Curtii Constitutionale pe tema completurilor de 3 judecatori, potrivit careia ar trebui rejudecate toate dosarele de la inalta Curte solutionate in prima instanta pana in ianuarie 2019, in masura in care sentintele nu au devenit definitive, duce la amanarea unui nou dosar la completul de 5 judecatori de la instanta suprema. Este vorba despre dosarul Turceni-Rovinari, in care sunt judecati Dan Sova si Victor Ponta si care a fost amanat pentru 7 octombrie, in asteptarea motivarii deciziei CCR. Aceeasi decizie a fost luata luni si in procesul in care fostul deputat PSD Sebastian Ghita, fugar in Serbia, este acuzat ca i-ar fi dat mita fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu.

Victor Ponta, campion la racolat parlamentari

Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, a ajuns sa aiba 29 de parlamentari, avand o pondere ap.

Reactia lui Tariceanu dupa ce premierul Dancila a anuntat ca va coopta ministri ALDE in Guvern

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri ca a auzit zvonurile referitoare la faptul ca prim-ministrul Viorica Dancila ar incerca sa coopteze membri ai ALDE in echipa guvernamentala, dar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )