Libnet.ro
UNICEF

23:15

DAN BARNA: PNL a inventat un prag pentru a impiedica tinerii sa voteze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: PNL a inventat un prag pentru a impiedica tinerii sa voteze

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca PNL a inventat un prag pentru a impiedica tinerii sa voteze, dupa introducerea obligativitatii obtinerii vizei de flotant cu 60 de zile inainte de alegeri, si afirma ca pe legislatia actuala, cea facuta de PSD, puteai sa votezi oricand aveai facuta viza de flotant. continuă pe Ziarul Bursa

Barna: Pe legislatia PSD puteai sa votezi oricand aveai facuta viza de flotant. PNL a inventat un prag pentru a impiedica tinerii sa voteze

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca PNL a inventat un prag pentru a impiedica tinerii sa voteze, dupa introducerea obligativitatii obtinerii vizei de flotant cu 60 de zile inainte de alegeri, si afirma ca pe legislatia actuala, cea facuta de PSD, puteai sa votezi oricand aveai facuta viza de flotant.

Critici dure dinspre PLUS pentru Dan Barna: Devine o catastrofa pentru alianta. imi este rusine ca l-am sustinut

Valeriu Nicolae, fost consilier al lui Dacian Ciolos, in prezent membru in echipa de campanie a lui Vlad Voiculescu, l-a criticat in termeni duri pe Dan Barna, care a propus ca raportul de candidati USR-PLUS pentru alegerile locale sa fie de trei la unu in favoarea USR. Chiar nu cred ca are cum sa fie atat de prostovan, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Motiunea, criticata dur de Dan Barna

Liderul USR,Dan Barna, a declarat, joi, ca parlamentarii formatiunii nu vor vota motiunea de cenzura, pentru ca ar inlesni intoarcerea PSD la putere. El a apreciat, referitor la textul motiunii de cenzura, ca social-democratii au depasit chiar si limitele cele mai de jos ale bunului simt.

Dan Barna, reactie cu privire la textul motiunii de cenzura: Depaseste chiar si limitele cele mai de jos ale bunului simt

Presedintele USR, Dan Barna, critica textul motiunii de cenzura depuse joi de Partidul Social Democrat si reitereaza ca parlamentarii Uniunii nu vor vota pentru nimic care sa inlesneasca intoarcerea PSD la putere.

Dan Barna critica decizia CCR pe asumarea raspunderii Guvernului

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat ca decizia pronuntata, miercuri, de CCR desfiinteaza complet insti.

Dan Barna, reactie la decizia CCR: Desfiinteaza complet institutia angajarii raspunderii

Decizia conform careia asumarea angajarii raspunderii Guvernului pe legi aflate in dezbaterea Legislativului este neconstitutionala poate desfiinta institutia angajarii raspunderii, daca argumentul care sta la baza acesteia este acela ca in procesul legislativ exista legi similare, a declarat, miercuri, presedintele USR, Dan Barna, care a precizat insa ca asteapta motivarea CCR.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )