Libnet.ro
UNICEF

09:15

IN PRIVINTA PENSIILOR SPECIALE, Magistratii apeleaza la presedintele Klaus Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIVINTA PENSIILOR SPECIALE, Magistratii apeleaza la presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis are programata, astazi, o intalnire cu cu conducerea Consiliului Superior al Magistraturii, conform informatiilor oferite de Administratia Prezidentiala. Conform functionarilor de la Palatul Cotroceni, intalnirea are loc la solicitarea presedintelui CSM, Nicoleta Margareta Tint, si vicepresedintelui CSM, Tatiana Toader, si va viza noua lege adoptata de Parlament in urma cu doua zile prin care au fost eliminate pensiile speciale ale judecatorilor si procurorilor. continuă pe Ziarul Bursa

DUPA ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea CSM

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, cu conducerea Consiliului Superior al Magistraturii CSM), dupa eliminarea pensiilor speciale.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea CSM, dupa eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu conducerea Consiliului Superior al Magistraturii CSM), dupa eliminarea pensiilor speciale.

Iohannis se intalneste cu conducerea CSM, pe fondul eliminarii pensiilor speciale pentru magistrati

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu conducerea Consiliului Superior al Magistraturii, anuntul fiind facut de catre Administratia Prezidentiala miercuri, la o zi de la adoptarea legii prin care sunt eliminate pensiile de serviciu ale judecatorilor si procurorilor, demers care a generat proteste in randul magistratilor.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu conducerea CSM in contextul eliminarii pensiilor speciale pentru magistrati: Ce s-a discutat in cadrul intrevederii

UPDATE:Consiliul Superior al Magistraturii transmite, joi, printr-un comunicat de presa, ca in cadrul intalnirii dintre conducerea CSM si presedintele Klaus Iohannis, reprezentantii Consiliului si-au.

KLAUS IOHANNIS: Vom ajunge o Romanie educata printr-un plan pe termen lung

Educatia este unul dintre pilonii fundamentali pentru dezvoltarea Romaniei pe termen lung, a declarat, presedintele Klaus Iohannis, miercuri, in cadrul Conferintei Romania Educata - politici publice si coordonarea surselor de finantare.

Klaus Iohannis merge la CSM pentru a discuta eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi,la Palatul Cotroceni, o intalnire cu presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Nicoleta Margareta Tint, si cu vicepresedintele CSM, Tatiana Toader, a informat Administratia Prezidentiala.

Iohannis se intalneste cu conducerea CSM, pe fondul eliminarii pensiilor speciale pentru magistrati

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Nicoleta Margareta Tint, si cu vicepresedintele CSM, Tatiana Toader,pe fondul eliminarii pensiilor.

Klaus Iohannis: Lipsa unei educatii de calitate devine o amenintare pentru dezvoltarea Romaniei Eforturile trebuie orientate cu precadere spre sectoarele neglijate in trecut, ca educatia profesionala

In epoca inteligentei artificiale, nu putem sa avem o problema endemica de analfabetism functional in randul populatiei noastre, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, la conferinta Romania Educata - politici publice si coordonarea surselor de finantare, organizata la Palatul Cotroceni. Iohannis spune ca nu pot fi rezolvate toate problemele din educatie peste noapte, iar eforturile trebuie indreptate cu precadere catre sectoare neglijate in trecut, precum educatia profesionala.

Klaus Iohannis cere solutii rapide si temeinice in sistemul de invatamant: Lipsa unei educatii de calitate, accesibila pentru toti copiii, devine o amenintare pentru dezvoltarea Romaniei pe termen lung (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in cadrul Conferintei Romania Educata - politici publice si coordonarea surselor de finantare, ca lipsa unei educatii de calitate este o amenintare.

Klaus Iohannis enumera hibele invatamantului romanesc: Nu putem avea in epoca inteligentei artificiale o problema de analfabetism functional

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in inceput conferintei Romania Educata - politici publice si coordonarea surselor de finantare, ca drumul pe care trebuie sa ne aganjam in urmatoarele decenii este acela al unei economii bazate pe cunoastere.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2816 seconds )