Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR vrea eliminarea conditiei de minim 90 de zile in cazul vizei de flotant pentru a vota

Hotnews Hotnews,
 USR vrea eliminarea conditiei de minim 90 de zile in cazul vizei de flotant pentru a vota

USR a depus 10 amendamente la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, pentru care Guvernul intentioneaza sa-si angajeze raspunderea miercuri in Parlament. Printre propunerile facute de USR este si eliminarea prevederii potrivit careia cetatenii care au viza de flotant de mai putin de 90 de zile nu pot vota in localitatea respectiva. continuă pe Hotnews

USR vrea modificari ale proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi

USR a depus 10 amendamente la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, pentru care Guvernul intentioneaza sa-si angajeze raspunderea, printre care eliminarea prevederii potrivit careia cetatenii care au viza de flotant de mai putin de 90 de zile nu pot vota in localitatea respectiva.

Adevarul: USR vrea o pondere de 3 la 1 pe listele comune cu PLUS pentru locale - surse

USR va solicita o pondere a candidatilor de 3 la 1 pe listele comune cu PLUS pentru alegerile locale din iunie. Anuntul a fost facut de Dan Barna la un teambuilding al partidului organizat la Sibiu in acest weekend, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Surse. USR vrea o pondere de 3 la 1 pe listele comune cu PLUS pentru locale

USR va solicita o pondere a candidatilor de 3 la 1 pe listele comune cu PLUS pentru alegerile locale din iunie. Anuntul a fost facut de Dan Barna la un teambuilding al partidului organizat la Sibiu in acest weekend, sustin surse politice pentru Adevarul. Negocierile vor incepe saptamna viitoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )