Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amendamentul lui Dragnea referitor la vitamina D, respins de comisiile de buget-finante

Hotnews Hotnews,
 Amendamentul lui Dragnea referitor la vitamina D, respins de comisiile de buget-finante

Comisiile de buget-finante au respins, marti seara, amendamentul PSD pentru diminuarea bugetului SRI cu 295 milioane de lei pentru a finanta un program pentru asigurarea cu vitamina D si l-au aprobat pe cel ce vizeaza reducerea cu 140 milioane lei, pentru implementarea programului Diabet juvenil, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Amendamentul lui Dragnea pentru diminuarea bugetului SRI cu 295 de milioane de lei, pentru Programul vitamina D, respins de comisiile de buget-finante. SRI va avea buget redus cu 150 de milioane

Comisiile de buget-finante au respins, marti seara, amendamentul lui Liviu Dragnea pentru diminuarea bugetului SRI cu 295 milioane de lei pentru a finanta un program pentru asigurarea vitaminei D pentru copii si l-au aprobat pe cel ce vizeaza reducerea cu 150 milioane lei, pentru implementarea programului Diabet juvenil, relateaza Mediafax. Bugetul SIE si SPP a trecut de Comisiile Parlamentului / SIE: 2 luni din 2019 nu se pot acoperi salariile.

Amendamentul lui Dragnea referitor la programul privind vitamina D, aprobat

Comisiile reunite pentru sanatate ale Parlamentului au aprobat, astazi, amendamentul referitor la programul de sanatate privind vitamina D.

Amendamentul lui Dragnea privind Programul vitamina D, avizat favorabil de Comisiile de Sanatate din Parlament

Amendamentul privind introducerea Programului vitamina D - un program al Ministerului Sanatatii prin intermediul caruia un numar estimat de 3,56 de milioane de asigurati ar urma sa faca analize pentru depistarea carentei de vitamina D - a fost avizat favorabil, luni, in Comisiile de Sanatate din Senat si Camera Deputatilor, reunite in sedinta comuna pentru a aviza bugetul Sanatatii pe 2019. Ideea Programului vitamina D a fost lansata in spatiul public de Liviu Dragnea, iar amendamentul a fost depus chiar de liderul PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )