Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dragnea a facut ANUNTUL privind remanierea guvernamentala: Ce se intampla cu Olguta Vasilescu si Paul Stanescu

B1 B1,
Dragnea a facut ANUNTUL privind remanierea guvernamentala: Ce se intampla cu Olguta Vasilescu si Paul Stanescu

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit miercuri despre remanierea guvernamentala care vizeaza Cabinetul Dancila. Dragnea a fost intrebat daca sunt adevarate informatiile care. continuă pe B1

intalnire de urgenta: Liderii coalitiei discuta despre remanierea guvernamentala(VIDEO)

Continua neintelegerile in coalitia de guvernare. Liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, s-au reunit de urgenta luni dupa-amiaza pentru a pune la punct ultimele detalii inainte de re.

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: BOALA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA... Ce se va intampla cu X-Factor...

Mihai Bendeac a marturist ca se confrunta cu depresia. Actorul a facut totul public, intr-un mesaj emotionant pe Facebook: NU sunt ateu! Din contra Am studiat cat am putut fizica cuantica. Depresia cu.

Mihai Bendeac a facut ANUNTUL mult asteptat: in maximum trei ani fac copii! Cum au reactionat colegii de platou

Mihai Bendeac 35 de ani) a facut o dezvaluire neasteptata in cadrul emisiunii X Factor, difuzata marti, 23 octombrie. Se pare ca etapa auditiilor a fost una foarte emotionanta pentru actor, caci a realiza.

Da, medicii tocmai au facut anuntul TRIST! Oana Lis PLANGE DEVASTATA: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul lui, sustine chiar sotia lui, Oana Lis. Oana a mai precizat ca analizele pe care si le-a facut fostul ed.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )