Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hans Klemm: Investitiile au facut din Statele Unite cel mai mare partener economic non-UE al Romaniei

Adevărul Adevărul,
Hans Klemm: Investitiile au facut din Statele Unite cel mai mare partener economic non-UE al Romaniei

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, a declarat, vineri, la Iasi, ca parteneriatul strategic SUA-Romania vizeaza cresterea prosperitatii economice si a precizat ca Statele Unite au ajuns cel mai mare parteneric economic non-UE al Romaniei. continuă pe Adevărul

Statele Unite vor ca Uniunea Europeana sa renunte la proiectul Nord Stream 2

Departamentul de Stat din Statele Unite considera ca incidentul din Marea Azov dintre Rusia si Ucraina este dovada clara ca Europa ar trebui sa renunte la proiectul gazoductului Nord Stream 2, relateaza agentia rusa Tass, citata de Mediafax.

Hans Klemm critica dur Guvernul: Investitiile in capitalul uman, in educatia si sanatatea Romaniei au fost mai putin decat ideale

In ciuda cresterii economice a Romaniei din ultimii ani, educatia si sanatatea au foarte mult de suferit din cauza subfinantarii lor de catre Guvern, a declarat Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale.

Statele Unite da un ultimatum Rusiei de 60 de zile pentru a se conforma prevederilor Tratatului Fortelor Nucleare

Statele Unite a inaintat, marti, Rusiei un ultimatum cu o perioada de 60 de zile pentru a se conforma prevederilor Tratatului Fortelor Nucleare Intermediare INF), arata Al Jazeera. Statele Unite declarat.

Statele Unite ii dau Rusiei un ultimatum referitor la Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare

Secretarul de Stat american, Mike Pompeo, a anuntat ca Statele Unite sunt pregatite sa se retraga din Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare INF) semnat de cele doua mari puteri si i-a dat Moscovei un ultimatum, relateaza CNBC.

Statele Unite pregatesc trimiterea unei nave de razboi n Marea Neagra - CNN

Statele Unite au inceput pregatirile necesare pentru trimiterea unei nave de razboi in Marea Neagra, o decizie care vine in contextul exercitiilor militare rusesti din regiune si al tensiunilor provocate de sechestrarea unor nave ucrainene, de catre fortele Moscovei, langa Crimeea. Armata americana a cerut Departamentului de Stat sa notifice Turcia privind posibila trimitere a unei nave de razboi in Marea Neagra, au declarat trei oficiali SUA pentru CNN.

A facut amor cu iubitul ei, iar la scurt timp si cu amantul. Apoi a aflat ca este gravida! Medicilor nu le-a venit sa creada ce crestea in ea!

O femeie din Statele Unite ale Americii a facut sex cu doi barbati in zile diferite. Mia a avut un soc atunci cand a aflat ca este gravida. Femeia a facut sex cu partenerul ei, iar la scurt timp, l-a inselat cu un.

Adapostul migrantilor de la granita cu Statele Unite a fost nchis din cauza problemelor de sanatate

Complexul sportiv din Tijuana, care a devenit principalul adapost al migrantilor care incearca sa ajunga la frontiera Statelor Unite, a fost inchis din cauza conditiilor sanitare precare, potrivit unei declaratii a biroului primarului din Tijuana, Juan Manuel Gastelum, scrie CNN.

Efectele conflictuluidintre Rusia si Ucraina. Ce vorStatele Unite de la Uniunea Europeana

Departamentul de Stat din Statele Unite considera ca incidentul din Marea Azov dintre Rusia si Ucraina este dovada clara ca Europa ar trebui sa renunte la proiectul gazoductului Nord Stream 2, relateaza agentia.

Mircea Badea a facut din nou show la TV. Cum vorbea la telefon cu Mihai Gadea cand ii asculta SRI

Mircea Badea a povestit, joi, pe pasa cu Sinteza zilei cum vorbea la telefon cu Mihai Gadea in urma cu doi ani, cand statul paralel pornise operatiunea de evacuare a postului Antena 3 din sediul care i-a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )