Libnet.ro
UNICEF

14:30

Legea privind organizarea judiciara, promulgata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea privind organizarea judiciara, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a semnat ieri decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Seful statului declara, joi, ca nu mai are nicio cale de atac asupra acestui act normativ si ca este obligat prin Constitutie sa il promulge, dar acest lucru nu inseamna ca parcursul acestei legi s-a terminat. Una dintre cele mai importante modificari aduse de catre Parlament Legii 304 vizeaza infiintarea unei sectii de investigare a procurorilor si judecatorilor. continuă pe Ziarul Bursa

Modificarile asupra Legii privind organizarea judiciara

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Seful statului declara, ieri, ca nu mai are nicio cale de atac asupra acestui act normativ si ca este obligat prin Constitutie sa il promulge, dar acest lucru nu inseamna ca parcursul acestei legi s-a terminat. Una dintre cele mai importante modificari aduse de catre Parlament Legii 304 vizeaza infiintarea unei sectii de investigare a procurorilor si judecatorilor, relateaza News. ro.

Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii privind organizarea juridica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, anunta Administratia Prezidentiala intr-un.

Legea privind internship-ul a fost publicata

Astazi, 19 iulie 2018, a fost publicata Legea privind internshipul urmand sa intre in vigoare in termen de 30 de zile. Necesitatea adoptarii unui cadru legal care sa reglementeze modalitatea de efectuare a internshipului a fost discutata si solicitata.

Klaus Iohannis: Sunt obligat sa promulg Legea organizarii judiciare, dar cer Parlamentului sa o rediscute in toamna

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca a finalizat toate caile de atac asupra Legii 304 privind organizarea judiciara si ca este obligat prin Constitutie sa o promulge. Cu toate acestea, el a cerut Parlamentului reluarea discutiilor pe aceasta.

Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea priving organizarea profesiei de mediator

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a trimis vineri Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )