Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liviu Dragnea, despre proiectul parteneriatului civil: Categoric il sustin

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre proiectul parteneriatului civil: Categoric il sustin

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca proiectul de lege care vizeaza parteneriatul civil este al unor organizatii non-guvernamentale, mentionand ca sustine acest proiect, dar nu. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre o posibila candidatura in prezidentiale: Vine un tampit sau niste tampiti cu informatii false si noi le comentam

Liviu Dragnea a reactionat extrem de nervos cand a fost intrebat despre informatiile privind carora urma sa isi anunte candidatura in alegerile prezidentiale daca ar fi inregistrat un succes in.

Liviu Dragnea, despre referendum: Cvorumul inhiba prezenta la vot/ Nu este esecul PSD

Liviu Dragnea a avut miercuri primele reactii dupa referendumul din acest weekend care a fost invalidat din cauza neindeplinirii cvorumului necesar de 30%. Seful PSD a mutat toata responsabilitatea privind esecul.

Deputat PSD: Proiectul parteneriatului civil va interzice explicit adoptiile

Deputatul PSD Florin Manole a declarat marti ca proiectul de lege privind parteneriatul civil va interzice explicit adoptiile in cazul persoanelor care aleg sa incheie un astfel de.

COALITIA PENTRU FAMILIE primeste o grea lovitura dupa dezastrul de la Referendum: Proiectul parteneriatului civil, depus la Parlament

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a anuntat luni ca saptamana viitoare va fi depus la Parlament un proiect de lege privind parteneriatul civil. Vreau sa va spun ca acest proiect.

Liviu Dragnea, despreinregistrarea cu Adrian Tutuianu:Cum saimpartasesc un asemenea limbaj?

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri, despreinregistrarea in care Adrian Tutuianu aduce jugniri Partidului Social Democrat si, in special,ministrului Economiei. De cand au inceput sase.

Crin Antonescu, reactie pe tema parteneriatului civil

Liberalul Crin Antonescu a vorbit, pentru DC News, despre legea parteneriatului civil si drepturile care decurg din aceasta. Crin Antonescu a declarat, pentru DC News, ca este de acord cu o lege a parteneriatului.

Weber, despre legea ALDE privind parteneriatului civil: Nu se pot infia copii de catre cuplurile de acelasi sex si interzice casatoriile intre homosexuali

Proiectul de lege privind parteneriatul civil, elaborat de ALDE, interzice casatoriile intre homosexuali, cat si adoptiile facute de catre cuplurile de acelasi sex, a anuntat europarlamentarul Renate Weber. in afara de proiectul ALDE, si PSD a anuntat o lege a parteneriatului civil.

PSD vrea sa acopere esecul de la referendum

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat astazi ca punerea in dezbatere a proiectului de lege privind parteneriatul civil este cel mai probabil o fumigena aruncata de PSD pentru a acoperi esecul si discutiile despre referendumul din 6 -7 octombrie.

Biserica Ortodoxa Romana, reactie privind legea parteneriatului civil

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane,VasileBanescu, a declarat pentru DC News ca nu este de acord cu o lege a parteneriatului civil chiar daca aceasta ar viza doar cuplurile.

Liviu Dragnea a reaparut. Unde a fost luni si marti si ce spune despre rezultatul referendumului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a venit miercuri la Parlament dupa doua zile de absenta, el precizand ca luni si marti a fost la sediul PSD din Kiseleff. Dragnea a ajuns la Parlament ?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )