Libnet.ro
UNICEF

09:15

LIVIU DRAGNEA, noi probleme in JUSTITIE! Decizia instantei privind DOSARUL TEL DRUM

B1 B1,
LIVIU DRAGNEA, noi probleme in JUSTITIE! Decizia instantei privind DOSARUL TEL DRUM

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit, joi, ca se va pronunta pe 1 octombrie cu privire la cererea DNA de redeschidere a urmaririi penale intr-un dosar care il vizeaza pe Liviu Dragnea. DNA a depus. continuă pe B1

Liviu Dragnea, noi PROMISIUNI NERUSINATE pentru pensionari: O sa ajungem in 2021 cu unele PENSII TRIPLE, oricum toate pensiile vor fi DUBLATE!!

Liviu Dragnea le face noi promisiuni pensionarilor romani. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor sustine ca prin noua lege a pensiilor, care urmeaza sa fie adoptata, toate pensiile vor fi dublate pana.

Liviu Dragnea, despre Legea gazelor off-shore: Nu se modifica NIMIC! (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a venit, luni, cu precizari privind amendarea Legii gazelor off-shore in Senat. El a afirmat ca problema se pune daca investitiile se deduc intr-o.

Liviu Dragnea s-a razgndit: Nu mai vrea vot final pe Legea Offshore n aceasta saptamna/ Dezbaterile n Camera Deputatilor au fost amnate

Dezbaterile din Camera Deputatilor pe Legea offshore, lege aprobata rapid in cursul zilei de luni in Senat, au fost amanate pentru saptamana viitoare, a anuntat Presedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu. Acesta a precizat ca decizia amanarii a fost luata in urma unei discutii cu Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor. Practic, Liviu Dragnea s-a razgandit in privinta adoptarii urgente a Legii. La sfarsitul saptamanii trecute, Dragnea spunea ca legea va ajunge marti in comisiile din Camera Deputatilor, iar miercuri va fi votul final.

DNA cere redeschiderea unui dosar penal care il vizeaza pe Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, miercuri, o cerere a DNA de redeschidere a urmaririi penale intr-un dosar care il vizeaza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre faptul ca Niculae Badalau a primit o functie in grupul de lucru care va monitoriza activitatea liderilor PSD: Am discutat cu el si... (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat ca in sedinta de luni a Biroului Permanent National al PSD s-a luat decizia constituirii unui grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din PSD si pentru verificarea indeplinirii.

Noi informatii despre incidentul in care au fost implicati fiul si nora lui Liviu Dragnea

Informatii in exclusivitate despre incidentul in care a fost implicat fiul lui Liviu Dragnea. potrivit unor surse din ancheta, valentin Dragnea si sotia acestuia, Gina Dragnea, ar fi fost atacati verbal pe strada de fi.

Liviu Dragnea, explicatii despre amnistie: Nu cred ca s-a inventat alt instrument prin care cei nevinovati sa scape de aceasta nenorocire

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca amnistia nu este un act de clementa, ci un act de dreptate, pentru ca este vorba de procesele a mii de oameni cu probe.

Tudorel Toader, covocat in sedinta de Liviu Dragnea in mijlocul controverselor privind remanierea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader s-a intalnit joi seara cu liderul PSD Liviu Dragnea in biroul acestuia in pline controverse legate de remanierea guvernului, informeaza Stiripesurse. ro. La discutii ar fi.

Tudorel Toader, covocat in sedinta de Liviu Dragnea in mijlocul controverselor privind remanierea: Cine s-a mai aflat in biroul liderului PSD

UPDATE: Si premierul Viorica Dancila s-ar fi aflat joi seara la discutia din biroul lui Liviu Dragnea, potrivit HotNews. ro. Ministrul Justitiei Tudorel Toader s-a intalnit joi seara cu liderul PSD Liviu.

Liviu Dragnea, despre o posibila ancheta privind finantarea rezist: Parchetul General e ocupat sa intimideze Jandarmeria

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat luni pe procurorii Parchetului General, declarand ca acestia, in loc sa se autosesizeze despre o posibila finantare externa a miscarii rezist, sunt ocupati cu intimidarea Jandarmeriei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )