Libnet.ro
UNICEF

08:15

INTERVIU din SUA cu George Maior. Cand vor fi ridicate vizele pentru romani. Cum a aflat ca e rechemat de Guvern in tara. Ar accepta functia de premier?

Adevărul Adevărul,
INTERVIU din SUA cu George Maior. Cand vor fi ridicate vizele pentru romani. Cum a aflat ca e rechemat de Guvern in tara. Ar accepta functia de premier?

Intr-un interviu pentru Adevarul, acordat imediat dupa vizita presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba, ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, ofera cateva detalii din negocierea pentru ridicarea vizelor. Un orizont de timp? Termen mediu spre scazut, spune Maior. Cat despre politica interna, diplomatul sustine ca nu e interesat de postul de premier si ca a aflat de la televizor decizia Guvernului de a-l rechema in tara. continuă pe Adevărul

George Maior, despre rechemarea sa din postul de ambasador: Am aflat de la televizor

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost sef SRI, sustine ca a aflat de la televizor informatia ca ar urma sa fie rechemat din post si ca nu cunoaste detalii despre aceasta solicitare.

VIDEO George Maior: Nu conduce niciun stat adanc, stat paralel, stat martian Ce spune ambasadorul despre o revenire in politica PLUS: Semnul incurajator al lui Trump in privinta vizelor pentru romani

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a declarat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, in SUA, ca este un semn foarte bun si incurajator pentru noi pozitia exprimata de presedintele american Donald Trump, in cadrul intanirii cu omologul roman Klaus Iohannis, in privinta relaxarii regimului vizelor pentru romanii care vor sa calatoreasca in Statele Unite.

Avocatul Gheorghe Piperea, despre semnatura lui George Maior de pe memorandumul Romania-SUA in domeniul tehnologiei 5G: Americanii or sti cu cine au semnat asemenea documente?

Cu ocazia vizitei oficiale desfasurate, marti, la Washington de catre presedintele Klaus Iohannis, Romania si Statele Unite au incheiat, prin semnatura ambasadorilor George Maior si Hans Klemm, un memorandum de.

Viorica Dancila si George Maior au facut pace. Ambasadorul Romaniei in SUA a semnat in numele Guvernului - surse

Viorica Dancila si George Maior au facut pace, spus surse politice. Ambasadorul Romaniei in SUA a fost mandatat sa semneze memorandumul de intelegere cu privire la dezvoltarea tehnologiei 5G, sustin.

Din septembrie, mai multi pensionari vor beneficia de medicamente compensate in proportie de 90%

Cei ce au pensii mai mari de 990 de lei vor beneficia, alaturi persoanele care primesc pensii mai mici decat aceasta limita, de medicamente compensate cu 90%, conform unui proiect de act normativ al Ministerului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )