Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ludovic Orban: Acordarea vizelor de flotant ar trebui sistata cand incepe procedura electorala

B1 B1,
Ludovic Orban: Acordarea vizelor de flotant ar trebui sistata cand incepe procedura electorala

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca acordarea vizelor de flotant ar trebui oprita in momentul in care incepe procedura electorala. Fie mentinem textul asta, fie reducem un pic perioada,. continuă pe B1

Orban, despre vizele de flotant: Fie ramane textul acesta, fie reducem un pic perioada Acordarea ar trebui sistata cand incepe procedura electorala

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca acordarea vizelor de flotant ar trebui sistata in momentul inceperii procedurii electorale.

Iohannis: Daca va trece motiunea de cenzura, tot pe Ludovic Orban il voi propune premier (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca viitorul premier pe care il va propune va fi tot Ludovic Orban. intrebat daca Orban ar trebui sa demisioneze pentru a grabi organizarea alegerilor anticipate, Iohannis .

Premierul Romaniei merge, luni, in Polonia: Ludovic Orban participa la ceremonia pentru marcarea a 75 de ani de la eliberarea lagarului nazist Auschwitz-Birkenau

Premierul Ludovic Orban desfasoara o vizita in Polonia, la Auschwitz-Birkenau, luni, cand va avea loc o ceremonie pentru marcarea a 75 de ani de la eliberararea lagarului nazist, cu prilejul Zilei internationale.

Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Ce a anuntat chiar acum Klaus Iohannis

Se desfasoara o sesiune si astept cu mare interes sa vad ce decide Parlamentul, a spus Klaus Iohannis, despre preupusa demisie a lui Ludovic Orban. Premierul a fost contestat de catre PSD inca de la inceputul mandatului Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Luni seara la Palatul Cotroceni Klaus Iohannis a fost intrebat daca .

LUDOVIC ORBAN: Toate pensiile nesimtite vor fi taiate

Proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale este depus si sustinut de parlamentari liberali si nu asumat de Guvern, a anuntat, marti, Ludovic Orban, in cadrul unei conferinte de presa.

LUDOVIC ORBAN: Romania ramane activa in procesul de pastrare si intregire a memoriei Holocaustului

Romania, prin ea insasi, dar si ca stat membru al Uniunii Europene, promoveaza toleranta intre oameni, nediscriminarea si pacea, ramanand activa in procesul de pastrare si intregire a memoriei Holocaustului, afirma premierul Ludovic Orban intr-un mesaj transmis, luni, cu ocazia Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Pensiile speciale, blestemul lui Ludovic Orban. Ce i-a spus o femeie, la Iasi

Conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice, numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finele lunii decembrie 2019, de 9. 359 persoane, in crestere cu 1,9% plus 175 de persoane) fata de perioada similara din 2018. Pensiile speciale, blestemul lui Ludovic Orban Un numar de 3. 878 de persoane, erau beneficiari ai Legii .

Ludovic Orban: Toate pensiile nesimtite vor fi taiate. Mai bine se adopta proiectul si il corectam prin OUG sau angajarea raspunderii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca ar fi mai bine daca proiectul eliminarii pensiilor speciale ar fi adoptat si apoi va fi corectat printr-o ordonanta de urgenta sau angajarea raspunderii. Seful.

Ludovic Orban, vizita-surpriza la Ministerul Transporturilor: Premierul i-a bagat in sedinta pe directori pe tema autostrazilor

Premierul Ludovic Orban a facut, marti dimineata, o vizita neanuntata la Ministerul Transporturilor. Seful Guvernului s-a prezentat la sediul institutiei, la ora 8, si i-a bagat in sedinta pe.

Klaus Iohannis, intrebat pe cine va desemna premier daca motiunea trece: Tot pe dl Ludovic Orban il voi propune

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat luni ca, in cazul ca va trece motiunea de cenzura, il va propune premier tot pe Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )