Libnet.ro
UNICEF

22:45

Melescanu spune ca vizele pentru romani in SUA vor fi ridicate in unu-doi ani

Hotnews Hotnews,
 Melescanu spune ca vizele pentru romani in SUA vor fi ridicate in unu-doi ani

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, sustine ca vizele pentru romani in Statele Unite vor fi ridicate in unul doi ani, in acest sens existand un grup de lucru al MAE pentru punerea in aplicare a unei Declaratii comune a SUA si UE privind programul de implementare a ridicarii vizelor. continuă pe Hotnews

Ministrul Melescanu sustine ca Statele Unite vor ridica vizele pentru romani intr-un termen de unu - doi ani de acum inainte

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a anuntat vineri seara, la Digi 24, ca Statele Unite vor renunta la vizele pentru cetatenii romani intr-un interval de unu - doi ani de acum inainte.

Veste excelenta pentru bucurestenii care vor sa faca turul parcului Herastrau

Veste excelenta pentru bucurestenii care vor sa faca turul parcului Herastrau. A inceput montarea podului plutitor. Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti a pornit deja lucrarile pentru am.

Ministrul de Externe a anuntat cand vor fi ridicate vizele necesare romanilor care vor sa calatoreasca in SUA

Exista un orizont de timp de unu-doi ani pentru ridicarea vizelor necesare romanilor care vor sa calatoreasca in Statele Unite, a declarat Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, pentru.

Raed Arafat, avertisment pentru romani

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca exista riscul ca numarul incendiilor de vegetatie sa creasca din cauza temperaturilor extreme, dar da asigurari ca pompierii.

SUA vor efectua un nou test cu racheta balistica intercontinentala

Statele Unite ale Americii vor efectua un nou test miercuri cu o racheta balistica intercontinentala, la doar cateva zile dupa ce un al test similar a fost efectuat de Coreea de Nord, potrivit AFP, citat de.

MAE a emis o atentionare de calatorie pentru Italia: Temperturile vor depasi 40 de grade

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Italia ca prognozele meteorologice indica o crestere semnificativa a temperaturilor in aceasta tara, peste media caracteristica perioadei, in special in prima saptamana a lunii august.

Ministrul Apararii anunta ca elicopterele pentru inzestrarea armatei vor fi fabricate in Romania: Partenerii americani au fost de acord cu aceasta propunere

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a declarat, joi, ca elicopterele de atac cu care va fi inzestrata Armata vor fi produse in Romania, in acest sens urmand sa se realizeze o societate mixta intre Bell Helicopter si o subsidiara a Romar.

Liviu Dragnea, mesaj pentru generalii care vor sa se pensioneze: E posibil ca unii care ies acum la pensie sa piarda

Liviu Dragnea a transmis un mesaj cu privire la pensiile speciale si la generalii care doresc sa se pensioneze. Eu am un mesaj de respect pentru ce care au lucrat si lucreaza in Sistemul de Aparare .

Un dormitor de basm pentru copiii care vor sa doarma fericiti

Toti am visat cand eram copii ca vrem sa avem un loc al nostru in care putem sta linistiti si in care putem visa la basmele copilariei. Dar pentru aceste lucruri, trebuia sa avem un dormitor confortabil. Din fericire, copiilor din ziua de azi, le putem aranja dormitoare colorate in foarte multe nuante si le putem accesoriza cu lenjerii de pat in multiple culori .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )