Libnet.ro
UNICEF

16:00

Traian Basescu, despre scandalul vizelor de flotant: Mi se pare o ingradire. Eu inteleg unde e suspiciunea liberalilor, dar a bloca accesul la vot al multor studenti este o greseala (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre scandalul vizelor de flotant: Mi se pare o ingradire. Eu inteleg unde e suspiciunea liberalilor, dar a bloca accesul la vot al multor studenti este o greseala (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de prarere ca reprezinta o ingradire a dreptului la vot modificarea legii in sensul in care cetatenii care si-au stabilit resedinta in circumscriptia electorala cu. continuă pe B1

Traian Basescu, despre eliminarea pensiilor speciale: Politicienii au ales un moment foarte prost sa discute o problema atat de sensibila. Nu mi se pare ca magistratii erau categoria cea mai potrivita sa faca proteste (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca magistratii au exagerat atunci cand si-au blocat activitatea nemultumiti de posibila eliminare a pensiilor speciale.

Traian Basescu, despre unionistii din Republica Moldova: Mie unul mi-a ajuns pana in gat! Mi se pare ca m-au luat asa, de pacalici

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Conventia Romanilor de Pretutindeni, ca in Republica Moldova exista 6-7 partide unioniste, dar care nu reusesc sa ajunga la un numitor comun.

Traian Basescu, despre Brexit: Cel mai mare lucru pe care ni-l lasa Marea Britanie ca semnal pentru viitor este ca drumul poate fi si invers (VIDEO)

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este un semnal ca drumul poate fi si invers, a declarat fostul presedinte Traian Basescu, in cadrul Stirilor B1 TV. intrebat ce ramane in urma.

Traian Basescu, despre majorarea pensiilor: Mai fericita era varianta unei cresteri esalonate. Discutam de cresterea cu 40% a pensiilor a cinci milioane de oameni (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca cea mai protivita varianta de majorare a pensiilor ar fi cea a esalonarii, precizand ca o crestere cu 40% ar reprezenta un soc. Prezent in platoul.

Traian Basescu, despre tehnologia 5G: Trebuie sa se creeze conditii de finantare pentru ca si o tara ca Romania sa poata introduce tehnologia simultan cu Germania. Altfel se va adanci decalajul economic, social, de nivel de trai(VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca marea problema referitoare la introducerea tehnologiei 5G este evitarea aparitiei unui declalaj intre statele.

Traian Basescu: Daca se vrea o diminuare a puterii PSD-ului in teritoriu, este nevoie de alegeri in doua tururi (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca, pe de o parte, exista sanse ca motiunea de cenzura sa treaca, dar crede ca nimeni nu isi doreste alegeri anticipate.

VIDEO Traian Basescu:Nu exista obiectiv mai mare acum pentru Romania decat unificarea cu Republica Moldova

Fostul presedinte roman Traian Basescu sustine ca dupa ce Romania si-a atins obiectivele privind aderarea la UE si NATO, nu exista un obiectiv mai mare decat reunificarea tarii cu Republica Moldova.

Traian Basescu: Sentimentul reintregirii nationale va trebui desteptat in orice roman, si din stanga, si din dreapta Prutului (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, in discursul sustinut in cadrul Conventiei romanilor de pretutindeni, ca este nevoie ca sentimentul reintregirii nationale sa fie trezit in fiecare.

ştiri din Politica

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )