Libnet.ro
UNICEF

19:32

Trump si Iohannis, declaratii contradictorii cu privire la vizele pentru romani: Nu am discutat despre Visa Waiver/ Am mentionat problema

Adevărul Adevărul,
Trump si Iohannis, declaratii contradictorii cu privire la vizele pentru romani: Nu am discutat despre Visa Waiver/ Am mentionat problema

Presedintele Donald Trump a parut sa fie contrazis de omologul sau roman, atunci cand Klaus Iohannis a confirmat in fata jurnalistilor ca a ridicat problema vizelor pentru romani, desi miliardarul republican negase cu doar cateva secunde inainte ca o asemenea discutia a avut loc in timpul reuniunii de la Casa Alba, remarca CNN. continuă pe Adevărul

Cum s-a vazut pe Twitter intalnirea Trump-Iohannis |OPINIE

Prima intrebare a conferintei de presa Trump-Iohannis s-a referit la o postare pe Twitter. Pentru ca in SUA Twitter conteaza si fiindca, spun carcotasii, limbajul twitter propozitii scurte, simple, cuvinte putine) este preferatul liderului american. De aceea, am dat fuga sa vad cum a perceput americanul de rand cat de cat precoupat de politica) intalnirea care pentru romanul de rand a fost evenimentul 1.

Culise si detalii de atmosfera de la intilnirea Trump - Iohannis la Casa Alba

Trump in postura de veritabil animal de prada, Iohannis vorbind liber intr-o engleza fluenta, plus mesaje extrem de puternice pe securitate, NATO si anticoruptie - acestea sint citeva dintre momentele-cheie ale zilei cu care a culminat vizita lui Iohannis in SUA. Ziua a inceput cu intilnirea dintre presedinte si seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, si s-a incheiat cu o conferinta de presa in care am vazut ferocitatea ziaristilor americani, dar si determinarea ziaristilor romani de a scoate informatiile relevante de la cei doi presedinti.

Ponta, inainte de intalnirea Trump - Iohannis: Partenerii sunt respectati, iar slugile doar folosite

Fostul premier Victor Ponta i-a urat succes presedintelui Klaus Iohannis la intalnirea de azi cu Donald Trump, insa a atras atentia ca Romania trebuie sa fie unpartener si nu o sluga pentru americani.

Surpriza majora la intalnirea Trump - Iohannis: cei doi presedinti vor sustine o conferinta de presa comuna

Klaus Iohannis isi incheie astazi vizita in SUA cu momentul culminant: intilnirea de la Casa Alba cu Donald Trump. Vizita presedintelui roman la omologul sau american va culmina cu o conferinta comuna de presa, prima astfel de conferinta la Casa Alba pentru un presedinte roman din ultimii 30 de ani. E de asteptat ca Trump sa vorbeasca despre parteneriatul strategic SUA - Romania si implicatiile sale militare, geopolitice si economice, dar si despre valorile comune privind statul de drept.

Ce NU S-A VAZUT la conferinta Trump-Iohannis de la Casa Alba! Dar presa internationala a remarcat (FOTO)

Conferinta de presa desfasurata vineri la Casa Alba in prezenta presedintilor Trump si Iohannis a suscitat un interes peste asteptari si ecouri pe masura. Ce nu s-a vazut in transmisiunea.

Ce spun Dragnea si Tariceanu despre intalnirea Trump-Iohannis

Liderul PSD Liviu Dragnea saluta, intr-o postare pe Facebook, faptul ca parteneriatul strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii se intareste, in timp ce Tariceanu a retinut remarca lui Donald Trump privind lupta anticoruptie si statul de drept, insa liderul ALDE crede in continuare ca cea mai grava forma de coruptie de abuzul de putere.

Dupa Trump, Iohannis se va intalni cu Merkel si Macron

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua saptamana viitoare, in perioada 19 - 20 iunie, .

Iohannis si-a exprimat aprecierea pentru modul in care romanii din SUA s-au integrat in societatea americana

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat aprecierea sa pentru modul in care romanii din SUA s-au integrat cu succes in societatea americana, prin munca, talent si onestitate, contribuind considerabil la economia americana si la intarirea Parteneriatului Strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii, in a treia zi a vizitei pe care o intreprinde in Statele Unite ale Americii, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Vesti proaste pentru romani! Se scumpeste painea. Cu cat va creste pretul

Vom manca o paine mai scumpa. Brutarii sunt pe cale de disparitie, cumparatorii tot mai putini, iar cei 80 de bani pe care ii platim pentru o paine nu reusesc sa acopere cheltuielile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )