Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dezbatere Adevarul Live: Dancila va reprezenta pozitia PSD-ALDE in Parlamentul European. Cu ce urmari?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Adevarul Live: Dancila va reprezenta pozitia PSD-ALDE in Parlamentul European. Cu ce urmari?

Va invitam sa urmariti, pe Adevarul Live incepand cu ora 13, o analiza asupra modului in care reprezentantii coalitiei de guvernare au pregatit, prin vizitele din aceasta saptamana la Bruxelles, audierea din plenul Parlamentului European de pe 3 octombrie la care a fost convocata doamna Viorica Vasilica Dancila, pentru a da explicatii privind situatia statului de drept din Romania. continuă pe Adevărul

Dezbatere Adevarul Live, ora 13.00: Dancila va reprezenta pozitia PSD-ALDE in Parlamentul European. Cu ce urmari?

Va invitam sa urmariti, pe Adevarul Live incepand cu ora 13, o analiza asupra modului in care reprezentantii coalitiei de guvernare au pregatit, prin vizitele din aceasta saptamana la Bruxelles, audierea din plenul Parlamentului European de pe 3 octombrie la care a fost convocata doamna Viorica Vasilica Dancila, pentru a da explicatii privind situatia statului de drept din Romania.

Ce este sindromul stresului si la ce dependente ne poate duce? Aflam la Adevarul Live de la ora 15.00

O persoana dependenta de alcool sau de droguri este un vinovat sau o victima? Psihoterapeutul Diana Vasile, presedintele Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei, ne explica la Adevarul Live de ce intrebarea nu este despre sursa adictiilor, ci despre sursa durerii.

Adevarul Live de la 14.00: Cum recunoastem un parfum original si la ce sa avem grija cand il cumparam

Cum se face un parfum, ce inseamna nota de varf sau nota de baza si cum ne dam seama daca un parfum este original, sunt doar cateva din subiectele pe care le vom discuta astazi alaturi de parfumierul Iulia-Victoria Neagoe, de la ora 14. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live: Cum recunoastem un parfum original si la ce sa avem grija cand il cumparam

Cum se face un parfum, ce inseamna nota de varf sau nota de baza si cum ne dam seama daca un parfum este original, sunt doar cateva din subiectele pe care le vom discuta astazi alaturi de parfumierul Iulia-Victoria Neagoe, la Adevarul Live.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2774 seconds )