Libnet.ro
UNICEF

09:45

Victor Ponta: Nu am vazut niciodata o coloana oficiala atat de mare ca a lui Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Nu am vazut niciodata o coloana oficiala atat de mare ca a lui Iohannis

Fostul premier Victor Ponta il critica pe presedintele Klaus Iohannis acuzandu-l ca foloseste coloana oficiala in deplasari private -mai exact vizitele de la sfarsit de sfarsit de saptamana la Sibiu- si ca are o coloana oficiala foarte mare total inutila daca nu esti presedintele SUA, Rusia sau China!. continuă pe Hotnews

Nu am vazut niciodata o coloana oficiala atat de mare ca a lui Iohannis

Victor Ponta a criticat astazi, pe Facebook, felul in care presedintele Klaus Iohannis foloseste coloana oficiala pentru a se deplasa la sfarsit de sfarsit de saptamana la Sibiu.

Iohannis, huiduit in trafic: Coloana oficiala a presedintelui a blocat din nou traficul din Capitala (VIDEO)

Seful statului a fost primit cu huiduieli! Coloana oficiala a lui Klaus Iohannis a fost huiduita si claxonata de zecile de soferi furiosi care au ramas blocati in intersectie pe Bulevardul Iuliu Maniu.

Stelian Tanase, fostul sef al TVR, atac dur la adresa lui Victor Ponta: Are aerul unui pensionar prea timpuriu

Fostul sef al TVR nu are cuvinte de lauda pentru activitatea intensa de pe Facebook a fostului prim-ministru Victor Ponta, daca ar fi da ne luam dupa ultima postare de pe blogul personal. Stelian Tanase i-a adus.

Ponta, atac la adresa lui Iohannis: in afara presedintilor din SUA si Rusia, n-am mai vazut o coloana asa lunga (VIDEO)

Ironii din partea fostului premier Victor Ponta la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Reactiile vin dupa ce coloana oficiala a sefului statului a fost huiduita si claxonata de zecile de soferi furiosi care au.

Ponta, nou atac la Iohannis: Eu mergeam cu Dusterul, nu eram disperat dupa Mercedes blindat

Fostul premier Victor Ponta il critica, pe Facebook, pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca foloseste o coloana oficiala prea mare si inutila, comentand ca el, pe vremea cand conducerea Guvernul, mergea cu un Duster, alaturi de o singura masina de protectie, si nu era disperat sa aiba Mercedes blindat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )