Libnet.ro
UNICEF

07:46

Varujan Vosganian: Daca as fi convins ca circul din Parlament se opreste maine, as vota cu amandoua mainile pentru ancitipate

Antena3 Antena3,
Varujan Vosganian: Daca as fi convins ca circul din Parlament se opreste maine, as vota cu amandoua mainile pentru ancitipate

Varujan Vosganian, deputat ALDE, a declarat ca, daca ar avea certitudinea ca circul din Parlament se va termina odata cu alegerile anticipate, ar vota si maine pentru organizarea lor. continuă pe Antena3

Nervi si injuraturi, la audierile din Parlament. Senatorul Niculae Badalau nu s-a mai putut stapani

Senatorul Niculae Badalau este cunoscut pentru iesirile sale din peisaj si pentru limbajul dur, uneori de mahala, cand vine vorba de duelurile sale cu opozantii sai, sau chiar si cu membrii din acelasi partid. Nervi si injuraturi, la audierile din Parlament Niculae Badalau, un obisnuit al exprimarilor dure, se pare ca nici de data asta .

Costel Alexe, dupa avizul negativ primit la audierile din Parlament: Votul de astazi este raspunsul fricii parlamentarilor din PSD. Baietii destepti se simt incoltiti

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat, dupa audierea din Parlament, ca avizul negativ primit ii da incredere ca e pe drumul cel bun fiindca reprezinta raspunsul fricii parlamentarilor si demnitarilor din PSD.

Majorarea pensiilor. Adrian Caciu, dupa afirmatiile lui Citu din Parlament: Chiar cred ca pot pacali lumea cu smecherii din astea de doi bani?

Economistul Adrian Caciu a comentat, pe pagina sa de Facebook, afirmatia facuta de Florin Citu, la audierile din Parlament, referitoare la faptul ca ar fi preferat sa creasca pensiile de la 1 ianuarie, insa alesii PSD au prevazut in lege ca majorarile sa fie aplicate din septembrie.

Scandal la audierile din Parlament pentru Guvernul Orban 2. Ministrul Ion Stefan, aviz negativ

Ministrul propus pentru Dezvoltare, Ion Stefan, a primit aviz negativ din partea parlamentarilor si a facut circ la audieri: 20 voturi impotriva, 7 abtineri. Asa s-au pozitionat parlamentarii din Comisia de Dezvoltare pentru numirea lui Ion Stefan in viitorul Guvern.

Marcel Vela, avizat negativ la audierea din Parlament: Doresc sa reformez ministerul (VIDEO)

Marcel Vela, propus pentru functia de ministru de Interne - pe care a ocupat-o si inainte de motiunea de cenzura, a primit aviz de respingere din partea comisiilor parlamentare reunite de aparare. La capatul unei.

Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din Parlament (VIDEO)

UPDATE:Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din comisiile reunite de finante ale Parlamentului. Florin Citu, ministrul propus pentru portofoliul Finantelor, Florin Citu, a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2987 seconds )