Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta accepta ca alegerile locale sa aiba loc pe 28 iunie doar daca Romania scapa de coronavirus. Vosganian: Decizia finala peste doua saptamani

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta accepta ca alegerile locale sa aiba loc pe 28 iunie doar daca Romania scapa de coronavirus. Vosganian: Decizia finala peste doua saptamani

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a declarat marti, la finalul negocierilor cu premierul interimar Ludovic Orban ca accepta ca in data de 28 iunie sa aiba loc alegerile locale doar daca sunt indeplinite anumite conditii. De cealalta parte, vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian a precizat ca formatiunea din care face parte va anunta decizia peste doua saptamani. continuă pe Adevărul

Alegerile locale 2020. Victor Ponta: Suntem de acord cu alegeri locale pe 28 iunie

Alegerile locale din 2020 s-ar putea desfasura pe data de 28 iunie. Victor Ponta a anuntat la finalul negocierilor cu Ludovic Orban pe tema datei alegerilor locale ca acestea se pot desfasura pe 28 iunie, dar cu o singura conditie.

Partidele au convenit ca alegerile locale sa aiba loc pe 28 iunie. Decizia finala, luata in functie de evolutia epidemiei de coronavirus

Ludovic Orban, premierul interimar, i-a primit marti pe liderii partidelor parlamentare pentru a-i consulta in legatura cu data alegerilor locale. Au agreat astfel ca acest scrutin sa se desfasoare pe 28.

Victor Ponta, dezvaluiri de la consultarile cu Orban: Cum faceti sectii de vot in Italia?

Victor Ponta a anuntat culisele discutiei cu Ludovic Orban de la negocierile pentru data alegerilor locale.

Orban anunta ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, inaintea sedintei de Guvern, ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie si ca PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia, lipsind de la discutii.

Orban: Cea mai probabila data pentru alegerile locale, 28 iunie. PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, inaintea sedintei de Guvern, ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie si ca PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia, lipsind de la discutii.

Victor Ponta cere partidelor sa voteze Guvernul Citu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, cere partidelor sa voteze Guvernul Citu, precizand ca este nevoie de un guvern cu puteri depline pentru limitarea efectelor crizei provocate de coronavirus.

Biroul Permanent National al PNL a validat candidatii la alegerile locale. Daniel Stefan Dragulin, la Primarie

Biroul Permanent NationalBPN) al PNL, reunit luni a validat candidatii la alegerile locale in toate judetele si in Bucuresti, printre care si Calarasi. Este vorba despre Daniel Stefan Dragulin, actulul edil al municipiului, pentru Primaria Calarasi si Valentin Barbu pentru Consiliul Judetean.

Biroul Permanent National al PNL se reuneste luni pentru a decide candidatii la alegerile locale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat la inceputul acestei saptamani ca a fost convocat BPN pentru luni, tema principala fiind aceea de a decide candidatii la alegerile locale, iar la sedinta sunt invitati sa participe candidatii liberali la functiile de presedinti de consilii judetene si de primari ai municipiilor resedinta de judet.

Orban: Alegerile locale vor fi organizate cel mai probabil in 28 iunie Barna: USR ar putea sustine si varianta amanarii, in contextul crizei generate de coronavirus Ce spun Kelemen si Ponta

Cea mai probabila data pentru organizarea alegerilor locale este 28 iunie, a anuntat marti seara premierul Ludovic Orban, la finalul intalnirii cu liderii politici, de la care au lipsit reprezentantii PSD.

Cum pot fi amanate alegerile locale. PSD a lasat o portita in lege

Codul Administrativ, adoptat de Guvernul Dancila prin ordonanta de urgenta, prevede o solutie legala pentru amanarea alegerilor locale. Premierul Ludovic Orban i-a chemat la discutii pe liderii partidelor parlamentare pentru a stabili calendarul electoral. Scrutinul depinde insa de raspandirea Coronavirusului. PNL si PSD ar vrea alegeri locale simultan cu alegeri anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )