Libnet.ro
UNICEF

15:32

CAMERA DEPUTATILOR: Initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice - la vot

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CAMERA DEPUTATILOR: Initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice - la vot

Camera Deputatilor urmeaza sa dezbata si sa voteze, marti, initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice, la propunerea PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Initiativa Fara penali in functii publice, adoptata de Camera Deputatilor. Ce urmeaza

Camera Deputatilor a adoptat initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice, demers care avea nevoie de sprijinul a doua treimi dintre parlamentari. 295 de voturi au fost inregistrate pentru sustinerea initiativei. Pentru a se ajunge la referendumul de schimbare a Constitutiei trebuie ca Senatul sa adopte acest proiect cu doua treimi.

VIDEO Initiativa Fara penali in functii publice a trecut de votul Camerei Deputatilor. UPDATE

Initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice a trecut marti de Camera Deputatilor cu 295 de voturi pentru si o abtinere.

Dan Barna vrea referendum pentru Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale: Ar fi o varianta foarte buna

USR considera ca ar fi o varianta foarte buna ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei - Fara penali in functii publice - sa aiba loc in aceeasi zi cu alegerile locale, in contextul pandemiei de coronavirus, afirma liderul USR, Dan Barna. Reamintim ca initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice a trecut marti de Camera Deputatilor, unde se afla din mai 2019.

USR: Moment istoric in Parlament. Initiativa Fara penali, adoptata la mai bine de doi ani de cand a fost lansata campania

USR a salutat decizia Camerei Deputatilor de a adopta initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice, la aproape doi ani de cand a fost inceput demersul formatiunii conduse de Dan Barna.

Sesiune extraordinara pentru inca doua saptamani la Camera Deputatilor

Camera Deputatilor este convocata intr-o noua sesiune extraordinara, in perioada 16 - 31 iulie, in prelungirea actualei sesiuni extraordinare, care se incheie miercuri, a decis, marti, Biroul permanent al forului legislativ.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )