Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cat de adevarata este afirmatia tinerii din Romania nu voteaza?

Hotnews Hotnews,
 Cat de adevarata este afirmatia tinerii din Romania nu voteaza?

Dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, multi comentatori au afirmat ca tinerii din Romania au iesit in numar mic la vot iar acest lucru a influentat intr-o mare masura rezultatele obtinute de candidati in special, Dan Barna). Am incercat sa vedem cat adevar este in aceasta afirmatie. continuă pe Hotnews

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VIP-urile din puscarii VOTEAZA! Pe cine aleg Liviu Dragnea, Radu Mazare sau Sorin Blejnar

Peste 15. 000 de detinuti din Romania si-au exprimat dorinta de a vota. Printre acestia se afla si VIP-urile de la Parlament sau administratiile locale. Printre acestia, Liviu Dragnea, fost sef PSD, si.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Asociatia Oraselor din Romania anunta ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019

Asociatia Oraselor din Romania a avertizat miercuri ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019. in acest sens, primarii cer un calendar cat mai rapid de aprobare a Legii.

ASOCIATIA ORASELOR DIN ROMANIA: 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019

Asociatia Oraselor din Romania a transmis ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019, iar primarii cer solutii pentru aceasta problema. De asemenea, primarii cer un calendar cat mai rapid de aprobare a Legii bugetului pentru 2020, care sa includa asigurarea finantarii serviciilor publice care functioneaza in aproape toate unitatile din mediul urban - licee, spitale, crese, servicii de evidenta informatizata a persoanei, case de cultura, centre permanente pentru persoane in varsta si alte servicii sociale.

intalnire foarte importanta a transportatorilor de gaze din Romania, Moldova si Ucraina cu rusii de la Gazprom Subiectul: Tranzitul de gaze pe trei ani- Surse

Reprezentantii transportatorilor de gaze din Romania, Republica Moldova si Ucraina ar avea astazi o intalnire la Isaccea cu oficiali ai gigantului rus Gazprom, potrivit unor surse HotNews. ro. intalnirea este foarte importanta in conditiile in care este pus sub semnul intrebarii tranzitul de gaze rusesti prin Ucraina spre Europa.

Cea mai bogata actrita din Romania, in aventura Asia Express. Ce nu stiai pana acum despre Maria Buza

Multi romani o iubesc datorita felului sau de a fi: expansiv, energic, amuzant si special. Cu toate astea, fanii nu stiu faptul ca ea este una dintre cele mai bine platite actrite din Romania. Maria Buza, cea mai bogata actrita din Romania Maria Buza canta, danseaza, joaca teatru, iar acum a acceptat si provocarea de .

Decizie-bomba pentru Justitia din Romania. Comisia Europeana cere judecatorilor Curtii Supreme sa respecte cu strictete deciziile CCR, in cazul Elenei Udrea

Decize-bomba pentru justitia din Romania. Curtea de Justitie a Uniunii Europene cere judecatorilor de la Curtea Suprema sa respecte cu strictete deciziile CCR. Este un raspuns dat solicitarii facute in.

Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om. Ce s-a intamplat acolo

Votul este unul dintre principiile de baza ale democratiei. Cu toate acestea, pana la ora transmiterii stirii, intr-o sectie de votare din Romania, un singur om si-a ales presedintele. Ce s-a intamplat acolo? Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om Duminica, 10 noiembrie, cetatenii romani sunt asteptati la urnele de vot .

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019, turul I. AEP si BEC au finalizat numaratoarea din Romania

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019, turul I, 10 noiembrie. AEP si BEC au finalizat numaratoarea din Romania. UPDATE rezultate finale, oficiale, ale votului pentru alegerile prezidentiale in Bucuresti, situatia pe sectoare: SECTORUL 1 Klaus Iohannis 40,138 Viorica Dancila 19,895 SECTORUL 2 Klaus Iohannis 51,740 Viorica Dancila 28,924 SECTORUL 3 Klaus .

Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene a investit 1 milion de lei intr-un proiect destinat ONG-urilor

Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene ACRAFE) a anuntat marti finalizarea proiectului Dezvoltarea capacitatii sectorului ONG de formulare a politicilor publice in vederea optimizarii procesului de implementare a Programelor Operationale finantate prin fondurile europene structurale si de investitii FESI) 2014-2020, investitie de circa 1 milion de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )