Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cel mai nou sondaj CURS, cifre spectaculoase privind intentia de vot la alegeri parlamentare 2020

Antena3 Antena3,
Cel mai nou sondaj CURS, cifre spectaculoase privind intentia de vot la alegeri parlamentare 2020

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Antena 3, un sondaj de opinie realizat in luna februarie de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala CURS) la nivel national cu privire la intentia de vot la alegeri parlamentare 2020. continuă pe Antena3

Sondaj CURS. Cifre spectaculoase in cel mai nou sondaj privind alegerile parlamentare

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Antena 3, un sondaj de opinie realizat in luna februarie de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala CURS) la nivel national. Rezultatele sunt spectaculoase.

Courtyard Bucharest Floreasca, Cel mai nou hotel deschis in zona de business a Capitalei

Cel mai nou hotel deschis in zona de business a Capitalei, Courtyard Bucharest Floreasca, a incheiat.

Cand se lanseaza cel mai nou iPhone si cum va fi fata de iPhone 11?

Apple pregateste un telefon nou, mai ieftin decat iPhone 11. Cel putin asta indica toate zvonurile din ultimele luni. iPhone 9 ar fi numele, desi cel mai probabil nu ramane. Acum avem si-o.

Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu. Cine e pe primul loc

Potrivit unui sondaj CURS realizat in perioada 23 ianuarie- 6 februarie, Gabriela Firea, actualul primar, are cea mai mare cota de incredere pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti. Urmatoarea personalitate este Traian Basescu, cu 29%, urmat apoi de Nicusor Dan. Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu Sondajul CURS .

Sondaj CURS: Gabriela Firea, preferata de romani pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. E urmata de Basescu si Nicusor Dan

Gabriela Firea a castigat increderea romanilor pentru a obtine un nou mandat la Primaria Capitalei, 40% dintre ei considerand-o potrivita, fiind urmata de Traian Basescu 29%) si Nicusor Dan 26%), potrivit unui sondaj CURS. Sondajul a fost realizat in perioada 23 ianuarie - 6 februarie.

Cum arata cel mai ieftin model de Dacia pe care il poti lua prin Rabla 2020. Foto

Programul Rabla are la baza acordarea unei tichet in valoare de6. 500 leipentru o masina veche casata, utilizabil doar pentru achizitia unei masini noi cu noxe emise de maximum140g CO2km in regim WLTP. Pentru achizitia unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla. Cum arata cel mai ieftin model de Dacia pe care il poti .

Cosmin Contra, ce onoare: Romanul va fi implicat in cel mai nou proiect din Liga Campionilor

Fostul selectioner ramane in atentia forului european datorita CV-ului sau impresionant ca jucator. Acum, el se va afla intr-o companie selecta.

IN ULTIMUL TRIMESTRU DIN 2019 FATA DE CEL PRECEDENT Romania - printre tarile cu cel mai semnificativ avans economic din UE

Romania, Lituania si Ungaria au inregistrat cel mai semnificativ avans economic in randul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, in trimestrul al patrulea din 2019 comparativ cu precedentele trei luni, arata estimarea preliminara publicata vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Licitatia pentru cel mai lung tunel din Romania ar putea fi demarata in mai. Va avea aproape 3 km, iar valoarea estimata a proiectului se ridica la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania va avea o lungime de trei kilometri si va fi construit pe traseul Autostrazii Transilvania, zona Salaj, iar contractele pentru proiectarea si executia sa ar putea fi scoase la.

Ce dimensiuni va avea cel mai lung tunel din Romania: costurile ajung la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania, cu o lungime de aproape trei kilometri, ce urmeaza a fi facut pe traseul din Salaj al Autostrazii Transilvania, are o valoare estimata de peste un miliard de lei, realizarea lui urmand a fi scoasa la licitatie cel mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )