Libnet.ro
UNICEF

11:00

in ce conditii spune Dan Barna ca-si va da demisia din fruntea USR

Antena3 Antena3,
in ce conditii spune Dan Barna ca-si va da demisia din fruntea USR

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat marti ca, in urma rezultatului sub obiectiv obtinut la alegerile prezidentiale, va cere un vot de incredere membrilor partidului, iar, daca nu il va primi, va face un. continuă pe Antena3

Raspunsul lui Dan Barna pentru cei care ii cer demisia din fruntea USR

Dan Barna a declarat ca nu isi va da demisia din fruntea USR, in ciuda esecului din primul tur al alegerilor prezidentiale, subliniind ca nu este un lider care renunta cand sa de greu. Dan.

Dan Barna, cu mandatul pe masa. Mai multi lideri ii cer demisia din fruntea formatiunii

Esecul de la alegerile prezidentiale zdruncina USR. Mai multi lideri ai USR cer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii. Tot mai multe voci din partid ii cer demisia lui Dan Barna si o reformare de urgenta a .

Dan Barna, dupa infrangerea din alegeri: imi asum responsabilitate pentru rezultat, dar nu sunt un lider care sa plece la prima problema. Am crezut ca suntem mai sus decat ne-a dovedit electoratul (VIDEO)

Liderul USR Dan Barna si-a recunoscut infrangerea la alegerile prezidentiale. intr-o conferinta de presa sustinuta luni, Barna a sustinut ca s-a bazat pe o un electorat care s-a dovedit a nu fi chiar atat de.

Adrian Ursu, profetie devastatoare pentru Dan Barna: Va disparea din viata politica, Alianta USR-PLUS va deveni minus

Dan Barna e pierdut prin el insusi si prin dezumflarea unei bule care a functionat in mod paradoxal dupa principiul OTV DD TV, partidul creat de Dan Diaconescu. Asa s-a nascut si a crescut USR, asa s-a.

Cristian Tudor Popescu explica de ce Dan Barna a pierdut alegerile. Rise Project nu a aratat nimic. Ei au pierdut!

Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatele partiale dupa votul din primul tur la alegerile prezidentiale. Gazetarul este de parere ca daca Dan Barna obtinea 20% din voturile romanilor din tara, intra sigur in turul 2, ajutat de voturile din diaspora. UPDATE ora 23. 16: Cristian Tudor Popescu explica ce a pierdut Dan Barna, dupa ancheta Rise .

Dan Barna, cu mandatul pe masa. Mai multi lideri iicer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii

Esecul de la alegerile prezidentiale zdruncina USR. Mai multi lideri ai USR cer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii. Tot mai multe voci din partid ii cer demisia lui Dan Barna si o reformare de urgenta a .

Dan Barna nu mai e fericit in USR. Surse: mai multi lideri i-au cerut demisia. Barna cere vot electronic pentru demiterea sa

In sedinta de aseara, mai multi lideri USR i-au cerut demisia lui Dan Barna din fruntea partidului, dupa ce a ratat finala prezidentiala. Printre ei: Mihai Gotiu, Cosette Chichirau, Tudor Benga si Silviu Dehelean, sustin surse politice pentru Adevarul. in replica, Dan Barna a spus ca-si pune manatul pe masa, dar a cerut ca soarta sa in fruntea USR sa fie decisa de toti membrii partidului prin vot electronic.

Tudor Benga recunoaste ca i-a cerut demisia lui Dan Barna: Votul de incredere pe care il cere mi se pare o scamatorie politica

Deputatul USR Tudor Benga a recunoscut, intr-o postare pe Facebook, ca a cerut demisia lui Dan Barna de la sefia partidului, precum si a lui Catalin Drula si Ionut Mosteanu, seful de campanie, respectiv de comunicare al USR. Chiar daca admite ca pozitia sa nu e sustinuta decat de putini dintre colegi, el insista ca demisia celor trei ar fi solutia matura pentru a readuce partidul pe fagasul corect. Barna vrea vot de incredere online dupa scorul de la prezidentiale: Rezultatul e ca la fotbal. Dai gol esti vedeta, nu dai gol, sunt critici .

Ce a raspuns Dan Barna, cand a fost intrebat daca isi da demisia. Ce vrea el sa faca dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Dan Barna a oferit mai multe declaratii, legate de planurile sale pentru viitorul apropiat, in contextul alegerilor prezidentiale. Primul tur, din 10 noiembrie 2019, le-a oferit alegatorilor romani numeroase surprize, mai ales dupa publicarea rezultatelor finale, din partea AEP si BEC. Candidatul USR-PLUS s-a situat abia pe a treia pozitie, in cursa electorala si a .

Trei cauze care au dus la esecul USR. De ce a ratat Dan Barna turul doi

Dupa ce a ratat turul doi, candidatul USR-PLUS Dan Barna a declarat ieri ca nu intentioneaza sa demisioneze din fruntea partidului. in paralel, unii membri din USR au inceput sa-l critice pe Barna, in timp ce altii dau vina pe Sistem. Totusi, sociologul Mircea Kivu afirma ca motivele pentru care Barna e pierdut cursa pentru locul doi sunt mai simple de atat: lipsa de notorietate si inadecvarea la un public nou.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )