Libnet.ro
UNICEF

10:00

DOCUMENT Legea carantinei si izolarii, amendata de PSD Principalele prevederi votate in Camera Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Legea carantinei si izolarii, amendata de PSD Principalele prevederi votate in Camera Deputatilor

Noua lege a carantinei si izolarii a fost votata, joi, de deputati. Actul normativ urmeaza sa fie transmis Senatului pentru dezbatere si adoptare. Votul a venit dupa ce Comisia juridica a adoptat un raport favorabil la proiectul Guvernului privind carantinarea si izolarea, fiind acceptate mai multe amendamente convenite si in urma discutiei cu secretarul de stat in MAI Raed Arafat. Mai exact, izolarea va fi obligatorie pentru bolnavi, carantina va fi instituita printr-un ordin al Directiei de Sanatate Publica pentru fiecare persoana si se aplica suspectilor. Ordinul DSP poate fi atacat in instanta. continuă pe Hotnews

Ciolacu s-a intalnit cu Arafat: Legea carantinei va fi coerenta si eficienta

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a intalnit joi cu Raed Arafat, precizand ca au fost discutate solutii privind legea carantinei si a izolarii. in urma discutiilor cu acesta si cu mai multi colegi juristi, Marcel Ciolacu sustine ca social-democratii vor vota o lege coerenta si eficienta.

Lucian Romascanu critica Legea carantinei: E o nenorocire, e legiferarea abuzului suprem

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, spune ca Legea carantinei si izolarii, nu poate fi votata joi in plenul Camerei Deputatilor in forma aceasta in care este acum, a Guvernului, pentru ca ar fi o nenorocire.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )