Libnet.ro
UNICEF

22:45

HUNOR KELEMEN: Niciunul dintre cei care intra in turul doi nu a cerut sprijinul comunitatii maghiare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
HUNOR KELEMEN: Niciunul dintre cei care intra in turul doi nu a cerut sprijinul comunitatii maghiare

Liderul UDMR, Hunor Kelemen, spune ca niciunul dintre cei doi candidati ramasi in cursa prezidentiala nu a solicitat sprijinul comunitatii maghiare si astfel nu va face campanie pentru niciunul dintre ei, dar ii indeamna pe alegatorii formatiunii sa mearga la vot. Kelemen Hunor a spus, insa, ca el il sustine, cu stampila in mana, pe candidatul Partidului Popular European. continuă pe Ziarul Bursa

Kelemen Hunor a indemnat comunitatea maghiara sa voteze cum doreste pentru turul 2: Nimeni dintre cei care intra in turul II nu ne-a cerut sprijinul Cu cine va vota totusi liderul UDMR

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, miercuri, ca indemnul sau pentru comunitatea maghiara este sa voteze asa cum considera la turul doi al alegerilor prezidentiale. Totul in contextul in care, a precizat.

CSEKE ATTILA (UDMR BIHOR): Niciunul dintre candidati nu a avut un mesaj catre comunitatea maghiara

Presedintele UDMR Bihor, deputatul Cseke Attila, a declarat, luni, ca niciunul dintre candidatii la prezidentiale nu a avut un mesaj catre comunitatea maghiara, dar si-a exprimat speranta ca acest lucru se va intampla in campania pentru turul doi, cand, probabil, UDMR va aplica principiul raului cel mai mic.

Unul dintre cei mai temuti JIHADISTI, UCIS de armata israeliana. ALERTA DE ATAC CU RACHETE: Oamenii s-au ascuns in sunt BUNCARE

Fortele armate israeliene l-au ucis, marti dimineata, pe unul dintre cei mai temuti jihadisti. Baha Abu Al-Atta, un comandant militar al gruparii palestiniene Jihadul Islamic,a murit in locuinta sa,.

ATENTIE, ROMANI! TOTI cei care aveti telefoane cu ANDROID sunteti VIZATI! URGENT trebuie sa luati MASURI

Mare atentie! Cei care aveti telefoane cu sistem de operare Android, sunteti vizati! GROAZNIC! MAREA ACTRITA A FOST SPITALIZATA DE URGENTA! MEDICII FAC EFORTURI SA O TINA iN VIATA FOTO) in capul.

Ce tinuta a afisat Carmen Iohannis la vot. Cei care erau la sectia de votare din Sibiu au fotografiat-o imediat

Ziua alegerilor a sosit. Romanii isi pot exercita astazi dreptul de vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale si isi vor alege viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Votarea a inceput duminica ora 7. 00 si se incheie la ora 21. Prin exceptie, votarea in strainatate s-a desfasurat si pe parcursul zilelor de vineri si sambata imediat .

Cum iti poti schimba sexul in Romania. Doi dintre cei care au facut asta in ultima vreme sunt elevi de liceu

Cinci satmareni, dintre care doi liceeni, si-au schimbat sexul in ultimii ani, Serviciul Public Comunitar deEvidenta a Persoanelor din Satu Mare fiind obligat prin sentinta judecatoreasca sa le dea un nou Cod Numeric Personal si o noua identitate.

Raspunsul lui Dan Barna pentru cei care ii cer demisia din fruntea USR

Dan Barna a declarat ca nu isi va da demisia din fruntea USR, in ciuda esecului din primul tur al alegerilor prezidentiale, subliniind ca nu este un lider care renunta cand sa de greu. Dan.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce primesc cei care fac dovada ca au votat. E gratuit!

Aproape 19 milioane de romani isi aleg astazi presedintele in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. O cafenea din Botosani ofera gratuit cafea tuturor clientilor care fac dovada ca au votat dum.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )