Libnet.ro
UNICEF

15:30

inca un pas spre Referendumul pe Justitie. Surse: Iohannis a stabilit cu Ludovic Orban strategia electorala

Adevărul Adevărul,
inca un pas spre Referendumul pe Justitie. Surse: Iohannis a stabilit cu Ludovic Orban strategia electorala

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban au stabilit, marti, la Cotroceni, strategia electorala pentru referendumul pe Justitie, sustin surse politice pentru Adevarul. Iohannis si Orban se vor intalni din nou saptamana viitoare pentru a discuta, concret, despre intrebarea de pe buletinul de vot. continuă pe Adevărul

inca un pas spre Referendumul pe Justitie. Surse: Iohannis a discutat cu Ludovic Orban despre strategia electorala

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban au stabilit, marti, la Cotroceni, strategia electorala pentru referendumul pe Justitie, sustin surse politice pentru Adevarul. Iohannis si Orban se vor intalni din nou saptamana viitoare pentru a discuta, concret, despre intrebarea de pe buletinul de vot.

Referendum pentru Justitie. Klaus Iohannis, aproape hotarat sa il convoace. Cand ar putea avea loc

Presedintele Klaus Iohannis declara ca este aproape hotarat sa convoace referendum privind probleme din Justitie in data de 26 mai, cand sunt organizate si alegerile pentru Parlamentul European. Seful statului a facut declaratia in timpul unei dezbateri organizate in cadrul Festivalului international de film documentar si drepturile omului One World Romania. Sub motto-ul Presedinte sau [] .

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )